Roosta ja Uuskalda ootavad pühapäeval külalisi

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Turismituur (10)

Uuskalda puhkeküla perenaine Astrid Roosileht (paremal) ja väsi maapurjetamist propageerimast. Foto Urmas Lauri

Pühapäeval toimuval Eesti maaturismiettevõtjate avatud uste päeval osaleb vaid kaks Läänemaa turismiettevõtjat.

Teist aastat 1. mail korraldataval avatud uste päeval saab sel aastal külastada Roosta puhkeküla ja Uuskalda spordi- ja puhkeküla. 

Uuskaldas pakutakse kl 11-17 tasuta puhkeküla tutvustavat ringkäiku ning tutvusta saab teha maapurjekate ehk blokartitega. Tuule puudumisel saab proovida teisi elamusspordialasid nagu jalggolf, lendgolf, indiaca, petank, kroket jm.

Väliköögis pakub perenaine Läänemaa kombe kohaselt külalistele karaskit adravõiga. Huvilised saavad soodushinnaga degusteerida käsitööõlut ja -siidrit.

Roosta puhkekülas on pühapäeval teenused poole hinnaga ning pakutakse tasuta suppi ja tutvustavaid ekskursioone. Samal ajal värvatakse puhkekülla hooajatöötajaid.

Maaturismiettevõtjaid koondav Eesti maaturism korraldab avatud uste päeva kolmandat korda. Ettevõtmise eesmärk on propageerida puhkamist ja ürituste korraldamist Eesti maapiirkondades, kutsuda linlasi maale ja tõestada, et ka maal on elu.

Ka mullu osales Läänemaalt vaid kaks turismiettevõtet: Roosta puhkeküla ja Uuskalda spordi- ja puhkeküla.

 

 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments