HÕFF ja kirjastus Helios kutsuvad lapsi maske voltima

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Maskiraamat. kirjastus HeliosPühapäeval korraldavad Haapsalu Õudus- ja Fantaasiafilmide Festival koostöös kirjastusega Helios lapsi maskide voltimise töötuba.

"Tulge maske meisterdama!" kutsus HÕFFi programmi juht Helmut Jänes ja selgitas, et filmifestival võiks ju olla ka kogupereüritus, milles oma koht ka lastele.

Maskid võetakse Elis Saare „Maskiraamatust“, mille on välja andnud kirjastus Helios, mis pajatab raamatu kohta järgmist:

"Kohtu ühe väga vapra viikingi ja lustaka lõviga. Kaugelt Bali saarelt tuli kohale Barong – heade vaimude valitseja. Üsna karmi olemisega karu esivanemad on kuulduste kohaselt aga hoopis indiaanlased. Kõigi nende huvitavate tegelastega võib minna ülivahvale seiklusele hüpnokassi koopasse, kes muide armastab väga linde ja liblikaid taga ajada. Öökull on aga tark ja rahulik. Tema teab, et kuigi hirvepreili ja ilvesepoiss on Virumaa metsade elanikud, siis see kummaline suhkrust pealuu tuli otse El Dia de Los Muertos pidustustelt Mehhikost. Aga miks on siin robotämblik? Kes üldse on robotämblik? Võib-olla peavad nad selle kõik koos välja uurima… Võib-olla teavad seda ainult rebased."

"Sellest toredast raamatust leiavad kõik endale kindlasti meelepärase maski, mille saab ise raamatust välja lõigata, kokku voltida ja kleepida," selgitas Jänes.

Kõik maskide meisterdamiseks vajalik on koha peal olemas. 

Töötuba toimub Haapsalu kultuurikeskuses ja algab kell 11.30.
Üritus kestab orienteeruvalt 1,5 tundi ja oodatud on lapsed vanuses alates 8-aastat koos isade ja emadega.

HÕFF algab reedel kell 18.30 Haapsalu kultuurikeskuse ees suure ühistantsimisega.
Festivali avafilm algab kell 19.15.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments