Ridala Jüriööjooksu võitis Igor Skatško

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

SAMSUNG CSC

Ridala Jüriööjooksu start Ridala põhikooli eest. Foto: erakogu

4,9 kilomeetrise Ridala Jüriööjooksu võitis Igor Skatško (19) Haapsalust, ajaga 15.33,0. Naiste arvestuses saavutas esikoha Anastasija Skatško (14) Haapsalust, ajaga 19.35,0. Üldvõitjaid autasustati traditsiooniliselt Ridala Jüriööjooksu karikaga.

Rajale läks 207 osavõtjat – 94 meest ja 113 naist. Kõige rohkem osavõtjaid oli naisveterane. Kõige vähem oli osalejaid noormeeste vanusegrupis 13-14 eluaastat. Noorim raja läbija oli 11 kuune vankris ja vanim 64 aastane naisterahvas kepikõndijana.

Teised vanuseklasside võitjad olid:
Kuni 8.a. – Janeli Eilpuu ja Rasmus Ulm;

 9-10 – Kleer Jaani ja Tanel Toomemägi;

11-12 – Maily Märss ja Sander Kriit;

13-14 – Anastasija Skatško ja Marten Valk;

15-16 – Reneli Saumets ja Ruslan Sergatšov;

17-21 – Mari Jürjer ja Igor Skatško;

N 22-34 – Geete Kaasik;

M 22-39 – Lauri Tanner;

veteranid – Ly Märss ja Uno Alliku.

Rõõmustav oli jagada palju kringleid osalenud peredele. Kõige suurem esindus oli perekond Kokvelil (8 liiget). Traditsiooniliselt jagati šokolaade ka viimasel viiel aastal osavõtjatele ja lastele. Iga osavõtja sai mälestuseks diplomi. Iga vanusegrupi kolme parimat autasustati Ridala valla diplomi ja medaliga.

Kuna liikumine on parim viis ennetada südamehaigustesse haigestumist, siis oli ka Ridala 22. Jüriööjooks-matk üks osa üle-eestilisest üritustesarjast Südamekuu – Liigu kogu südamest. Toimunud rahvajooks oli osaliselt rahastatud „Rahvastiku tervise arengukava 2009-2020” vahenditest, MTÜ Ridala Spordiklubi ja Ridala valla spordieelarvest.

Toimunud rahvajooksu pildialbumi ja protokollid leiab Ridala valla kodulehelt www.ridala.ee ja MTÜ Ridala Spordiklubi facebooki lehelt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
........
7 aastat tagasi

Ei olnud kaks, kogunisti kolm osavõtjat oli Taebla jüriöö jooksul!

Teade
7 aastat tagasi

Taeblas peeti ka jüriöö jooksu.Oli kaks osavõtjat!! Super korraldus.