Ridala vallavanema kohale kandideerib kuus inimest

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Jüri Landberg. Erakogu

Üks kandidaate on umbusalduse tõttu koha kaotanud endine Kunda linnapea Jüri Landberg. Erakogu

Ridala vallavanema kohale kandideerivad Ridala hiljaaaegu umbusaldatud vallavanem Toomas Schmidt, Ridala abivallavanem Helen Koppa, endine Kunda linnapea Jüri Landberg, Lääne-Nigula vallaametnik ja Ridala vallavolikogu esimees Olev Peetris, Jaanus Müür ja Olavi Seisonen.

1979 sündinud Jaanus Müür töötab politsei- ja piirivalveametis ning on Ridala valla elanik.

1983 sündinud Olavi Seisonen elab Tallinnas ja töötab Tallinna vangla järelvalveosakonna juhatajana. Mõlemad on parteitud.

„Avaldusi laekus vallavanema konkursile seitse, kuid üks kandidaat oli avalduse esitanud kaks korda,” ütles konkursikomisjoni liige Toomas Vallimäe.

Konkursikomisjon avas ümbrikud täna hommikul. Vallimäe sõnul peaksid kõik kandidaadid kvalifitseeruma, mõnel on lisamata haridust tõendavad dokumendid. Konkursikomisjon tuleb järgmist korda kokku reedel ja otsustab, keda saata volikogu ette.

„Tõenäoline on, et volikogu ette 3. mail lähevad kõik kuus,” ütles Vallimäe. Igal kandidaadil on 15 minutit aega end volikogule tutvustada, iga volikogu liige võib kandidaadile esitada kaks küsimust.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
mõte
7 aastat tagasi

Võiks tõesti vahelduseks konkurentsi- ja võimufookusega meestele olla asjalik ja tervemõistuslik naine.

kas
7 aastat tagasi

filmida ja salvestada tohib

mis?
7 aastat tagasi

Tõnu Parbust ei olegi kandideerimas? Ta loodab siis ikka Haapsalu aselinnapea kohale pääseda