Läänemaale tuli Eesti meistrivõistlustelt kreeka-rooma maadluses 4 medalit

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

kreeka-rooma-maadluse-Eesti-meistrivõistlused-Tapal-Läänemaa-poisid.-Foto-erakoguLäänemaa noored maadlejad tulid koju nelja medaliga. Foto: erakogu

23. aprillil toimus Tapal kreeka-rooma maadluse Eesti meistrivõistlused kadettide vanuse noormeestele ja tütarlastele.

Kokku oli kohale tulnud 89 noort maadlejat 12-st maakonnast ja 24-st maadlusega tegelevast spordiklubist. Läänemaad esindas viis noormeest: kaks poissi Lihulast ja kolm poissi Martnast. Lisaks üks tütarlaps, samuti Martnast.

Päeva parima tulemuse tegi Kaarel Tamm Martna SK-st, kes saavutas -42 kg kehakaalus kuldmedali ja tuli kahekordsesks Eesti meistriks. Samas kehakaalus oli teine SK Martna noormees Harry Soo sunnitud seekord leppima 5. kohaga.

-58kg kehakaalus saavutas Jaanis Soosaar SK Martnast oma esimese Eesti MV medali. Hea loos ja kindel maadlus andsid tulemuseks hõbemedali.
Samas kehakaalus ei suutnud Lihula noormees Rainer Kleinod seekord paremat kui 5. koht.

-76kg kehakaalus võttis Lihulas harjutav Ainar Sten Junker hea loosi, tegi päeva jooksul kolm korralikku maadlusmatši ja saavutas ülitugevas konkurentsis suurepärase Eesti maadlusliidu logoga hõbemedali.

Ainus tütarlaps, kes Läänemaad esindas, on samuti Martna SK nimekirja kuuluv Hele Tamm. Hele saavutas -60kg kehakaalus 3. koha.

Üldarvestuses saavutas Läänemaa 4. koha kaotades Tallinnale, Lääne-Virumaale ja Raplamaale. Klubide arvestuses saavutas Leola 13. koha ja Martna SK 7. koha.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments