Liiklustalgutel kiiruseületajaid ei trahvitud

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Foto: Urmas Lauri

politsei kiirus kiltsi5

Politsei jälgis neljapäeval liiklust kohtades, kus peamiselt piirkiiruse ületamine inimestele muret teeb. Foto arhiiv

Neljapäeval läbi viitud liiklustalgutel tabas politsei küll kiiruseületajaid, kuid keegi neist karistada ei saanud.

„Inimestega vesteldi ja juhti tähelepanu,” ütles Haapsalu politseijaoskonna patrullitalituse juht Tarmo Tomson.

Politsei oli neljapäeval üle terve maakonna jälgimast liiklust kohtades, millest inimesed olid varem teada andnud. Peamiselt on läänlased mures piirkiiruse ületamise pärast.

Kõige rohkem muretsevad kohalikud elanikud kihutamise pärast Risti-Virtsu maanteel. „Virtsust Tuudini käib vast kõige tihedam sõelumine. Osadel kiirus püsivalt 130-140 km/h,” on inimesed politseile teada andnud.

Samasugune kiirustamine käib inimeste teatel ka Haapsalu ja Rohuküla vahel. Kiiruseületused on kohati kriminaalselt suured!

Kihutamise kõrval on inimesed politsei tähelepanu juhtinud näiteks Tamme ja Jalaka tänava ristmikule, mis on jalakäijatele ohtlik. „Seal puuduvad ülekäigurajad ja on pimedad nurgas, kus ei näe, kas autosid tuleb. Pealegi on ülekäik mitmest kohast väga lai ja koos väikelastega selle ületamine eriti ohtlik,” on politseile kirjutatud.

Üks inimene on muretsenud, et Valgevälja kurvi ohtlikkuse pärast, tehes ettepaneku, et seal võiks olla piirkiiruse 90 km/h asemel 70 km/h.    

Tomsoni sõnul talgukohtades suuri rikkumisi sel korral tähele ei pandud, autojuhid ületasid lubatud piirkiirust kuni 5 km/h.  

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments