Lihulas rünnati peol nelja noormeest

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

politsei symbolfoto

Laupäeval, 16. aprillil kella 2 paiku löödi Lihulas Tallinna maanteel asutuse ruumes peo käigus kolme 17- ja üht 16-aastast noormeest. Politseil on teo arvatavad toimepanijad teada, vahendas Lääne politseiprefektuuri pressiesindaja Heiko Leesment.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kel trawtf :-)
7 aastat tagasi

Ära erutu

Kel Tra wtf
7 aastat tagasi

Ära karga tühja välja peal kui asjast midagi ei tea!!!

kohalik
7 aastat tagasi

See miku võiks juba kinni minna, ainult nokib ja nokib, Ja siis kui jama on paneb jooksu!

Medja
7 aastat tagasi

kivinäljased on kuningad…ja mendid pissivad..

J
7 aastat tagasi

Lihulasse politsei tagasi! Siin tehakse, mis pähe tuleb! Alevis sõidetakse autoga mitu korda lubatust kiiremini, märatsetakse juba kultuurimajas sees ja politsei ei jõudnudki appi noortele. Politseid näeb üliharva ja sedagi päevasel ajal. Jääb loota, et karistused tulevad teole väärilised.

Tra wtf
7 aastat tagasi

Kiviseljad hullavad jälle?

Ou
7 aastat tagasi

Tatt ära paugu

Kohtunik Miilitsale
7 aastat tagasi

Kallis miilits.. Enne kui tuled siia oma seaduste teadmistega hiilgama, võiksid natuke seda uurida ka.. Alates 16 aastased noored võivad väljas olla nii kaua kui nad ise soovivad. Loodan, et sa häbened nüüd!

Miilits
7 aastat tagasi

Kas alaealised tohivad olla öösel kell 2 peol ? Hakkaks õigest otsast pihta ,kuigi ega peksta tohi ka vähe varemal ajal. Tublil klubijuhil mõtteainet küllaga !

Lihula
7 aastat tagasi

Lihula on karm kant . Politeipatrull jõuab sinna umbes tunniga . Nüüd tuleb hakata tegelema tagajärgedega . Ennetustööd saaks teha ainult kohalike olusid tundev ametnik . Kes teab , kes on narkar , kes varas kes probleemsest perkonnast jne .