Kai Tarmula pärandas Apteki äripartnerile

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

APTEKNoorte seas populaarne puhvet Aptek tegutseb edasi nüüd juba ilma Kai Tarmulata. Foto: arhiiv

Puhveti Aptek üks senistest loojatest ja vedajatest Kai Tarmula otsustas Vanalinna Aptek OÜ juhatusest välja astuda.

„Leidsin, et on aeg!“ ütles Pärnus elav Tarmula ja selgitas, et käia pere kõrvalt igal nädalal Haapsalus Apteki majandamas ei ole aus ei tema pere ega ka klubi suhtes.

„Kui teha sellist tiheda programmiga klubi, siis peab ikkagi ise koguaeg juures ja asjas sees olemas, kaugjuhtimise teel asi ei toimi. Mul on väike laps ja tema kõrvalt Apteki jaoks aega varastada ei tundunud mulle aus,“ rääkis ta.

Tarmula ütles, et annab klubi oma äripartneri Riho Satsi kätesse üsna kerge südamega, sest Aptek on korralikult käima tõmmatud, aja jooksul on loodud hea koostöö paljude muusikute ja teiste esinejatega ning läbi selle välja kujunenud ka Apteki stiil, imago ja klientuur.
„Riho on asjas sees! Ma ei pea muretsema,“ ütles Tarmula.

Sats kinnitas Lääne Elule, et majaomanikuga sõlmitud rendileping jätkub ja ka Aptek jätkab valitud kursil.
„Jätkame samal rajal, nagu seni asjad käinud on. Tulemas on palju kontserte, monoetendusi ja muid üritusi,“ ütles Sats.

Koos Tarmulaga sissetöötatud kontaktid esinejatega on Satsi sõnul sujuvalt üle võetud ja suviseks programmiks plaanid tehtud. Sats rõhutas, et mingit stiilimuutust kavas pole ja kliendid võivad kindlad olla, et nende armastatud Aptek ei kao kuskile.

Sats mainis, et tema kõrvale lisandub meeskonda õigepea üks uus liige. Kes see on, ei soovinud Sats veel öelda. „Tema hakkab tegelema programmi kokku panemisega, aga temast räägin siis, kui on õige aeg,“ lubas Sats.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
möödakäija
7 aastat tagasi

ka mina olen märganud, et selle joomakoha esine on koguaeg klaasikilde täis, sellepärast pole ka sinna sinna tahtnud astuda – sellised asjad näitavad mainet.

külastaja
7 aastat tagasi

Kas Apteegi ümbrust ka keegi koristab,pärast pidu on ukseesine ja ka tänav paksult suitsukonisid ja prahti täis,kui peate klubi,peaks olema ka kohustus ümbrus korras hoida ja koristada varahommikul,olen veel lõuna ajalgi näinud jubedat ukseesist.

x
7 aastat tagasi

Miks need võlad üles jäid? Kas ei osanud majandada?

Sweet Dave
7 aastat tagasi

Tekiila teisipäeva tahaks – pudel tekiilat õlle hinnaga.

dsa
7 aastat tagasi
Reply to  Sweet Dave

Nagu ma aru saan siis kolm esimest ei Apteki Kuldkliendid. Vastused näitavad eredalt mille järgi apteeki hinnata osatakse.

Channikov
7 aastat tagasi

Tahan kuldset tekilat

Chan
7 aastat tagasi

oleks tore kui tekiila hind ei muutuks