Vikerkaare lasteaia mänguväljak saab täiendust

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

vikerkaare

Vikerkaare lasteaia mänguväljak. Foto: Arvo Tarmula

Vikerkaare lasteaia mänguväljak saab juurde atraktsioone. Mänguväljakule paigaldatakse tasakaalurada, karusell, mängumaja ja mitmeid võimlemisvahendeid.

„Tasakaaluraja üle oleme eriti õnnelikud, sest varem meil seda ei olnud,” ütles Vikerkaare lasteaia direktori kt Sirje Mänd.

Peale selle soetas lasteaed jalgpallivärava. „Meil on väga suur mänguväljak, kus lapsed saavad veidi sporti teha,” selgitas Mänd. Ta lisas, et järgminel aastal on plaanis soetada ka teine värav.

Mänd lisas, et uued vahendid soetati lasteaia eelarvest. „Mullu ei olnud me neli kuud oma hoones, sellepärast jäi eelarves raha üle,” ütles Mänd. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Vanem
7 aastat tagasi

Õige on arusaam, et ei saa panustada vaid ühele lasteaiale, kui linnas on kokku 5 lasteaeda. Igas lasteaias on tegutsev hoolekogu, see on vanemate esindajate töö pöörata tähelepanu lasteaia murekohtadele.

Emme
7 aastat tagasi

Keegi ei käskinud sul oma last mujale lasteaeda ju panna! Küll on häda nüüd.. Nii õelad et lapsed saavad mängida ja nautida enda lapsepõlve. Ma ütleks et igal pool mujal oligi rohkem atraktsioone kui Vikerkaares. Üks suur atraktsioon. Tubli direktor!

Lapsevanem
7 aastat tagasi

Ärge hädaldage!!

jk
7 aastat tagasi

Ei ole viisakas teise rahakotis sorida.

jk-le
7 aastat tagasi
Reply to  jk

Ei ole jah viisakas, aga maksumaksjana omal rahakotil tuleb silm peal hoida. Vot nii !

Pääsupesa...
7 aastat tagasi

… lasteaia lapsed oleks ka õnnelikud, kui lasteaia väsinud õuealale uusi atraktsioone paigaldataks.

...
7 aastat tagasi

Kus on sinna antakse ikka rohkem juurde. Miks teised linna lasteaiad ei võiks samamoodi areneda? Lasteaia juhataja jutt ei ole veenev selles osas, et atraktsioone muretsetakse oma raha eest. Et lasteaia eelarvesse tekkis lisaraha, näitab selgelt, et linnavalitsusel puudub täielik ülevaade oma rahadest. Mismoodi anti lasteaiale nelja kuu eest raha, kui nad omas majas ei olnud. Vastupidi, õiglasem oleks olnud, kui see raha oleks jagatud ära nende lasteaedade vahel, kus Vikerkaare lapsed nende nelja kuu ajal olid. Raha seesugusel jagamisel oleksid võinud ka need lasteaiad midagi rohkemat endale lubada. On mul õigus? Kui ei ole, siis mida te arvate?