Marimetsa Kapa uueks nimisponsoriks sai Fixus Sport

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

jaan saviir ja sten pernets sõlmisid koostöölepingu

Jalgrattaklubi Paralepa juhatuse liige Jaan Saviir (vasakul) ja Fixus Sport esindaja Sten Pertnes sõlmisid koostöölepingu. Foto: Kristjan Kosk

Lääne-Eesti maastikurattasarja Marimetsa Kapp ja Balti Autoosad AS kaubamärgiga Fixus Sport sõlmisid eile Tallinnas Fixus Spordi esinduses tänuvuseks hooajaks koostöölepingu, mille kohaselt sai Fixus Spordist Marimetsa Kapp peasponsor.

Lepingu allkirjastasid jalgrattaklubi Paralepa juhatuse liige Jaan Saviir ja Fixus Spordi esindaja Sten Pertnes.

Fixus Sport paneb välja peaauhinnad, milleks on noorte jalgratas Fuji ja täiskasvanute jalgratas Bianchi. Peale selle jagab Fixus kinkekaarte 7200 euro ulatuses, mida saab realiseerida kõigis Fixus Sport kauplustes.

Fixus Sport paneb tänavu igal etapil püsti rattahooldus telgi, kus iga võistleja saab enne või pärast starti oma sõiduriista tehnilises seisukorras veenduda.

Maastikurattasarja Marimetsa Kapp esimene etapp peetakse Harjumaal Ruilas 22. mail. Kokku on sarjas kahesa etappi.

Marimetsa Kapa pikad võistlussõidud jäävad vahemikku 35-50 kilomeetrit. Lühikesed 15-25 kilomeetri vahemikku. Kavas on erineva pikkusega lastesõite 400 meetrist kuni 2 kilomeetrini.

Kaheksale pikale etapile registreerimine maksab 70 eurot, lühikestele 60 eurot. Igale etapile on võimalik eraldi registreerida ka kohapeal 25 euroga. Lastesõidud on tasuta.

Lääne-Eesti maastikurattasarja Marimetsa Kapp peakorraldaja on jalgrattaklubi Paralepa.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments