Läänemaa jalgpallurid olid kolmandas liigas võidukad

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

jalka pilt

Läänemaa JK Haapsalu. Foto: erakogu

Jalgpalli kolmanda liiga lääne tsoonis mängivad Läänemaa JK Haapsalu ja Lihula JK said mõlemad teises voorus kirja kindlad võidud.

Lihula kohtus Risti kunstmuruväljakul Lasnamäe FC Ajaxi duubelmeeskonnaga ja sai suureskoorilise 12:0 võidu. Rohkem kui ühe värava lõid Madis Sibul (5) ja Sander Kruus (2). Väravate arve avasid ka Kaarel Pikkmets, Reigo Vänt, Oliver Raudnagel, Otomar Kuusemaa ja Romel Puda.

Lihula JK kerkis võiduga ka lääne tsooni kolmanda liiga liidriks. Esimeses voorus mängiti Pakri SK Alexelaga viiki, kuid kuna Pakri eest jooksis väljakule diskvalifitseeritud mängija Andrei Semenihhin, tühistati mängu tulemus ja võit määrati Lihulale.

Lihula JK järgmine vastane on FC Nõmme Unitedi duubelmeeskond, kes hoiab liigatabelis teist positsiooni.

Läänemaa JK Haapsalu võitis Kärdla linnameeskonna 3:0. Läänemaa JK Haapsalu keskkaitsja Bert Rotbergi sõnul alustasid läänlased kohmetult ja õnnega pooleks suutsid hiidlased nulli peal hoida. „Me polnud alguses mängus üldse sees ja Kärdlal oli esimesel poolajal mitu väga head võimalust,” ütles Rotberg. Kärdla üks kauglöök tabas muuhulgas läänlaste väravalatti.

Teist poolaega alustasid läänlased aktiivsemalt. Aktiivsus kandis vilja juba 49. minutil, kui Andres Proosväli viis läänlased 1:0 juhtima. Teise värava lõi Kaarel Koel 66. minutil. Kolmanda värava autor on Martin Salf, kes realiseeris penalti.

„Teisel poolajal teadsime, mida neilt oodata ja kuidas ise neid rünnata,” selgitas Rotberg paranenud mängukvaliteeti.

Läänemaa JK Haapsalu on pärast kaht vooru neljandal positsioonil.

Läänemaa JK Haapsalu järgmine vastane on Pärnu JK Poseidon, kes mängis mullu neljandas liigas. „Nende meeskond on mullusega võrreldes täienenud ja nende tegeliku tugevuse saame teada alles palliplatsil,” ütles Rotberg. Pärnu on liigatabelis kolmas.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments