Sõidame Saaremaale!

Merilin

merilin.sellik@le.ee

Head reisihuvilised, nii nagu plaanitud, sõidame suve hakul Saaremaale. Läheme ja vaatame meretaguseid asju. Sõitma hakkame juba 26. mai varahommikul. Stardime 6.30 Haapsalu veekeskuse juurest suunaga Virtsu poole ja sealt praamile.
Teiselpool merd külastame Maasilinna, Saaremaa sõjavara muuseumi, vaatame Angla tuulikuid, Panga panka, Mihkli talumuuseumi, Sõrve säärt ja Tehumardi lahingupaika. Õhtuks jõuame Upale, kus ootavad meid kahe kohaga toa. Natuke on ka vaba aega, jalutamaks kolme kilomeetri kaugusele Kuressaarde. Kindlasti teeme vahepeal peatuse lõunasöögiks ning käime kusagil poes õhtusöögiks endale meelepärast ostmas.
Järgmisel hommikul alustame hommikusöögiga ja läheme koos Kuressaare lossi külastama, vaatame ka meteoriidikraatrit. Uudistame Muhus jaanalinde ning Koguvas Muhu muuseumi. Õhtuks jõuame praamile ja hilisõhtul koju. Nii nagu ikka, jätan omale tagataskusse ka tagavaraks ühte ja teist ning võtan kasutusele selleks, et teil kõigil ikka reis huvitavamaks ja põnevamaks teha.
Osalustasu reisil on 60 eurot. Hinna sees on bussi- ja praamisõidud edasi-tagasi ning majutus kahe kohaga tubades koos hommikusöögiga. Samuti on hinna sees Saaremaa sõjavara muuseumi, Mihkli talumuuseumi, Angla tuulikute ja Muhu muuseumi külastus. Muude söögi- või külastuskulude eest tasuvad reisihuvilised ise.
Osalustasu maksta Swedbanki kontole EE942200221063516190, Urmas Naudre.
NB! Kindlasti märkida selgitusse „Saaremaa 26. mai” ja nimi, kelle eest tasutud, ning kontakttelefon. Soovitav tasuda pangaülekandega.
Osalustasude maksmise tähtaeg on 7. mai 2016.
Võimalus on tasuda ka Haapsalu sotsiaalmajas sekretäri juures.
Kes ees, see reisil!
Kui on küsimusi, küsida julgesti, telefon selleks 5344 5428. Kes aga arvutis nobenäpp, võib ka kirjutada urmas.naudre@gmail.com.
Lugupidamisega Urmas Naudre

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments