Haapsalus näeb üle pika aja meistriliiga korvpalli

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Korvpalli MV poolfinaal MKL-1 (3)

Pühapäeval peavad Wiedemanni spordihoones maakonna meistrivõistluste finaalmängu kohalikud korvpallurid, 26. aprillil kohtuvad spordihoones meistriliiga meeskonnad BC Kalev/Cramo ja BC Valga-Valka/Maks&Moorits. Foto: Merilin-Kaustel Lehemets

26. aprillil kohtuvad Haapsalu Wiedemanni spordihoones korvpalli meistriliiga kolmandas veerandfinaalis BC Kalev/Cramo ja BC Valga-Valka/Maks&Moorits.

Korvpalli meistriliiga tegevjuhi kt Anneliis Annuse sõnul on korvpalliliidu üheks eesmärgiks pidada meistriliiga ja karikasarja mänge nendes Eesti piirkondades, kus igapäevaselt nii kõrgetasemelisi kohtumisi ei peeta. 

Annus lisas, et Haapsalu Wiedemanni spordihoone vastab kõigile meistriliiga mängule kehtestatud tingimustele. „Väljak peab olema õiges mõõdus, jooned paigas ja vähemalt 500 pealtvaataja kohta,” loetles Annus vajalikke kriteeriume. Wiedemanni spordihoones 600 istekohta, peale selle seisukohad rõdul.

Mängult tehakse Delfi TV otseülekanne.

Korvpalli meistriliiga põhiturniiril on Kalev Cramo liider, Valga on kaheksandal positsioonil.

Kalev Cramo rivistuses tulevad Haapslus platsile sellised tuntud Eesti korvpallurid nagu Sten-Timmu Sokk, Rain Veidemann ja Gregor Arbet. Cramo peatreener on Alar Varrak ja abitreener Martin Müürsepp.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments