Laskurid võitsid kuus medalit

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

laskumispilt

Püssipoiste esikolmik Daniel Kuldmeri (vasakult), Robin Rohilaid ja Kristjan Tokko. Foto: Mati Seppi

Nädalavahetusel Haapsalus toimunud C-vanuseklassi Eesti meistrivõistlustel võitsid Läänemaa noored ühe kulla, kaks hõbe ja kolm pronksmedalit.

Laskmise jaoks kõige nooremale vanuserühmale (kuni 14 aastastele) toimunud võistlusel selgitati parimaid Haapsalu lasketiirus. Spordikooli õpilastest koosnenud Läänemaa esindus ei jäänud seegi kord medalita.

Püstolilaskmises 30 lasku ringmärki saavutas teise koha 217 silmaga Ele-Riin Niit. Talle järgnes kolmanda koha saavutanud Birgitta Vare 210 silmaga.

Poiste püstolilaskmises ootasime kindlasti medalit ja miks ka mitte kulda. Paraku tuli meie laskuril Kaspar Kohtringul oma vigade tõttu leppida 242 silma ja kolmanda kohaga. Kaksikvõidu teeninud Narva poisid lasid 250 ja 249 silma.

Kolmikvõidu võtsid meie noored püssipoisid lamadesharjutuse toelt laskmises 20 lasku. Esimene Kristjan Tokko 185 silma, teine Daniel Kuldmeri 178 silma ja Robin Rohilaid 176 silma. Kindlasti ei tasu kolmikvõidust sattuda eufooriasse, sest õige püssilaskmine käib ikkagi käe pealt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments