Omniva paigaldab Lihulasse mai keskpaigaks pakiautomaadi

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Foto: Arvo Tarmula
Omniva paigaldab aprilli ja mai jooksul Eestisse seitse uut pakiautomaati. Üks neist tuleb Lihulasse, teatas ettevõtte pressiesindaja.
 
Suurem osa uutest automaatidest paigaldatakse väiksematesse linnadesse ja asulatesse ning kaks uut asukohta avatakse ka Tallinnas. Nii jõuab pakiautomaaditeenus mai keskpaigaks muuhulgas Kadrinasse, Antslasse, Lihulasse, Tamsalusse ja Tormasse. Tallinnas paigaldatakse uued automaadid Mustamäel Mustika keskuse juurde ning Lasnamäel Linnamäe Maxima juurde.
 
"On näha, et märkimisväärne hulk e-ostlejaid elab just maapiirkondades, kus pakiautomaadist puudust tuntakse. Kuna linnad on meil juba automaatidega tihedalt kaetud, siis tulevikus paigaldame üha enam automaate ka asulatesse, kus pakkide saamine ja saatmine samuti populaarne on,“ ütles Omniva pakiautomaatide võrgu juht Tanel Raun.
 
Praegu on Omnival 205 pakiautomaadiga nii Eesti kui ka Baltikumi suurim pakiautomaadivõrgustik. Sügiseks suureneb see Eesti 20, Leedu 22 ning Lätis 15 uue automaadiga veel 28 protsendi võrra suuremaks.
 
Pakiautomaadid on Rauni sõnul oma populaarsuse võitnud oma ööpäevaringse kättesaadavuse poolest. Samuti on pakiautomaadist pakki lihtne saata teise pakiautomaati, postkontorisse või kulleriga saajale otse koju. Vormistades saadetise eelnevalt Omniva e-teeninduses on võimalik pakki saata kogu Euroopasse.
 
Seitsme automaadiga kevadine laienemine algab aprilli lõpus ning lõppeb kõigi plaanide kohasel 16. maiks.
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments