Detailplaneeringu avalik väljapanek

Merilin

merilin.sellik@le.ee

Noarootsi vallamajas on 27. aprillist 11. maini 2016 igal tööpäeval kell 8–16.30 Riguldi külas / Rickulis asuva Ranniku kinnistu (katastritunnus 52001:001:3080) ja kinnistuga piirneva merest juurde kasvanud maa detailplaneeringu avalik väljapanek.
Detailplaneeringulahendus näeb ette planeeringuala (kokku u 7,57 ha) jagamise kaheks maaüksuseks (elamumaa krunt ja maatulundusmaa sihtotstarbega maaüksus) ning elamumaa krundile elamu ja kuni kolme kõrvalhoone ehitusõiguse ja hoonestustingimused. Planeeringuga määratakse lautrikohale ja kallasrajale pääsuks uus tee asukoht. Planeeringuga on määratud kommunikatsioonide lahendused, servituutide ja keskkonnatingimuste seadmine. Detailplaneeringu lahendus ei muuda valla üldplaneeringut, kuid täpsustab valla rannaalade teemaplaneeringuga määratud ehituskeeluvööndi ulatust. Keskkonnamõju strateegilist hindamist ei algatatud, sest eelhinnang lubas järeldada, et detailplaneeringu elluviimisega ei kaasne olulist negatiivset mõju keskkonnale ega Natura alale.
Detailplaneeringu materjalidega saab tutvuda ka valla veebilehel https://noarootsi.kovtp.ee/et/vastuvotmise-ja-avalikustamise-teated.
Avaliku väljapaneku kestel võib Noarootsi vallavalitsusele esitada detailplaneeringu kohta kirjalikke ettepanekuid ning vastuväiteid.

Noarootsi Vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments