ERR: “Kaardimaja Keskerakonnas” – tudengid panid partei võimujaotuse joonisele

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kaardistatud Keskerakond. Autorid: Jaanus Müür, Maris Järvsoo, Karoline Paide ja Martin Malm TTÜ-st ning Siiri Taimla Joonmeediast Kaardistatud Keskerakond. Autorid: Jaanus Müür, Maris Järvsoo, Karoline Paide ja Martin Malm TTÜ-st ning Siiri Taimla Joonmeediast. Foto: Terevisiooni Facebooki-lehekülg

TTÜ tudengid valisid välja enam kui 60 artiklit, mille põhjal valmis "Terevisiooni" eetriajal Keskerakonnas toimuvat kajastav kokkuvõttejoonistus, vahendas ERRi uudisteportaal.

Endise keskerakondlase Ain Seppiku (RE) sõnul peegeldab tudengite kokkuvõtte üllatavalt selgelt reaalsust ja eriti seda, et erakonna esimehel Edgar Savisaarel on võim parteis käest libisemas. 

TTÜ tehnoloogia valitsemise, avaliku halduse ja riigiteaduste ning e-riigi tehnoloogiate ja teenuste erialade tudengid arutasid stuudios kahe tunni jooksul läbitöötatud meediakajastust ning seda, mis neile tundusid olevat pöördelisemad sündmused ja tähtsamad arengud.

Ain Seppiku sõnul on joonistuselt oluline tähele panna riigivõimu tähistavat halli tooni, mis on kõige tähtsam ja jätkuv teema, mis praegu Keskerakonda ja selle esimeest tugevalt mõjutab.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
tänu
8 aastat tagasi

keskile seda reeturit sepikut üldse teatakse, nüüd kraabib usinasti uue peremehe kintsu

hi-hiii
8 aastat tagasi

Kuulge tudengid,ärge last koos pesuveega veel välja visake!