Vabaerakonna saadikud töötavad täna Läänemaal

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Vabaerakondlased poste paigaldamas (urmas lauri (5)
Vabaerakonna saadikud (tagaplaanil paremal) töötavad täna Läänemaal. Foto: Urmas Lauri

Vabaerakonna saadikud riigikogus töötavad täna Läänemaal, teatas erakonna kommunikatsioonijuht Epp Alatalu. Õhtul pärast tööd korraldab erakond Uuemõisa pargis kohtumise valijatega, muusikaliselt sisustab poliitikaõhtut „Naised köögis“.

Eile ja üleeile olid vabaerakondlased Pärnumaal, kus nad osalesid Pärnu rannas karjatatavatele Šoti mägiveistele piirdetara ehitamisel ning Pärnu-Lihula maantee äärde uute signaalpostide paigaldamisega, vahendas BNS.

Südaööl jõudsid Vabaerakonna saadikud postide paigaldamsie järjega Lihulasse, kus saadi ka öömaja.

Täna abistavad Andres Herkel ja Külliki Kübarsepp Virtsu tööstuspargi maamõõtjaid ettevõtluskeskuse piiripunktide mahamärkimisel, Andres Ammas tegutseb aga sünnilinna Haapsalu lähistel, nõustades Ridala vallavanema kohuseid täitvat Helen Koppat Uuemõisa pargi renoveerimistöödel, teatas erakonna pressiesindaja.

Kui tõsised tööd on tehtud, saavad erakonna valijad ja muud poliitikahuvilised Vabaerakonna fraktsiooni liikmetega näost näkku kohtuda.

„Õhtuks peaks Uuemõisa park piisavalt lage olema, et siin tiigi kaldal üks korralik simman korraldada,“ lausus Ammas kontsertlava kandetala paika sättides.

Poliitikaõhtut modereerib Ammase sõnul tunnustatud õhtujuht Andreas Rahuvarm, muusikalise poole sisustab menukas ansambel „Naised köögis“. „Loodame, et ikka ilma peab,“ lisas Andres Ammas.

Esialgu oli Vabaerakonna saadikuil plaanis riigikogu tööst vaba nädalat sisustada Pärnumaal ja Läänemaal korraldatavate rahvakoosolekutega, kuid avaliku arvamuse küsitluste põhjal tehti otsus, et populaarsuse saavutamiseks on vaja tulla rahvale lähemale. „Teha sõrmed mullaseks,“ ütles Andres Ammas Lääne Elule.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Uudised, mis ootavad oma tõehetke | Lääne Elu
8 aastat tagasi

[…] Kell 10:10 „Vabaerakonna saadikud töötavad täna Läänemaal” […]