Ridala saab maikuu alguses uue vallavanema

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Ridala volikogu 129

15. märtsi istungil avaldas Ridala vallavolikogu senistele juhtidele umbusaldust. Urmas Lauri foto

Ridala vallavolikogu kuulutab vallavanema ametikohale konkursi. Senine vallavanem Toomas Schmidt sai ametist vabaks 16. märtsil, kui volikogu avaldas talle umbusaldust.

Esialgu püüdis volikogu leida uut vallavanemat konkursita, kuid nüüd on otsustatud siiski konkursi kasuks.

„Volikogu enamus on pidanud läbirääkimisi võimaliku vallavanema teemal, kuid on otsustanud valida vallavanema avaliku konkursi korras,” ütles Ridala vallavolikogu liige Reimo Nebokat.

Nebokat ütles, et vallavalitsus vajab juhti, kellel on juhtimiskogemus, kes tunneb kohaliku omavalitsuse tööd ja „iseloomult suudab käimasolevas läbirääkimiste protsessis” esindada Ridala valla huve.

Konkursi väljakuulutamise otsustab volikogu järgmise teisipäeva, 5. aprilli istungil. Kandideerimisavalduste esitamise tähtaeg on 22. aprill.

„Vallavolikogu, kus vallavanema otsustamine on päevakorras, planeeritakse tõenäoliselt maikuu esimesele nädalale,” ütles Nebokat.

5. aprilli volikogu päevakorras on ka ametist tagandatud Toomas Schmidtile ja Toomas Vallimäele hüvitise määramine. Schmidt saab valurahaks 10 290 eurot (kuue kuu palk) ja Vallimäe 1 350 eurot (kolme kuu palk). Samal istungil valib volikogu omale uue esimehe ja aseesimehe. Seni juhib volikogu selle vanim liige Raivo Õiglas.
   

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jääk Nähud
8 aastat tagasi

Lollid! Alles kirjutas ju, et Mäesalu on ettevõttluses ja teenib suurt ja uhket raha. Ei ta taha valla näljapajukile. Seda enam, et autot ka vallal pole. Huvitav on see, et Nebokat kiunus mingi auto pärast millega väidetavalt vald oli 6-7 tonni kahju saanud. Samas otsus vallavanema koju saatmiseks läheb maksma 10k pluss maksud. Pole probleemi. Ehe näide, et poliitikas raha ei loeta ja vallahuvid on kuskil tagaotsas.

Kriips
8 aastat tagasi

Mis te nüüd, Innar Mäesalu läheb tagasi oma Lõuna-Eestisse … kisse viitsib Ridalaga jahuda – päevast päeva … ei neid muuda miski.

Ühinemisel tekkiva Haapsalu suurvalla juht on teada | Lääne Elu
8 aastat tagasi

[…] Ridala vald selleks ajaks ilma juhita jääda. Ridalavallavolikogu kuulutaski välja vallavanema ametikohale konkursi. Senine vallavanem Toomas Schmidt sai ametist vabaks 16. märtsil, kui volikogu avaldas talle […]

...
8 aastat tagasi

Aprill

Võitja juba teada!
8 aastat tagasi

Konkursi võidab Innar Mäesalu! Palu õnne!

on või
8 aastat tagasi

oled ikka tark küll,kui loed ainult seda elukest