Lääne Elu paberleht laupäeval, 2. aprillil

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

 

lel0204001

Rannarootsi lihatööstus sai keskkonnaloa

Üleeile andis keskkonnaamet Kirimäel tegutsevale Rannarootsi lihatööstusele tähtajatu vee-erikasutusloa, kuigi ettevõte ei suuda  reovett nõuetekohaselt puhastada.

Keskkonnaameti pressiesindaja Sille Ader ütles, et ametil polnud alust vee-erikasutusloa väljastamisest keelduda. Keskkonnaameti veespetsialist Anu Saue ütles, et andis loa neljapäeva õhtul. Edasistest kommentaaridest ta aga keeldus.

Toomas Schmidt: vallavanem, kes alustas kooliga ja kellele kool lõpuks koha maksis

Kui Ridala endine vallavanem Toomas Schmidt mõni päev vähem kui 15 aastat tagasi ametisse sai, oli tema esimene ja toona kõige suurem mure Ridala kool, mis oli ajast ja arust. Schmidt lasi kooli korda teha.

Schmidti viimane ja kõige suurem mure oli Uuemõisa kool. Seda ta korda teha ei jõudnud, ja hullem veel: kool maksis talle koha. 15. märtsil võttis volikogu Schmidti kaheksa poolt- ja seitsme vastuhäälega maha. Üks, mis talle süüks pandi, oli see, et ta tahtis kooli remontida.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
112
7 aastat tagasi

Kust küll tulevad sellised, täna nii ja homme naa.,nad ei saa aru et töõtavad ise endale vastu, aga kõige huvitavam on see, kui suur pidi reformikate rahakott olema, et HEPNER JA ÕIGLAS POOLT VAHETASID! ODAVAD MEHED NAD EI OLE

kahju
7 aastat tagasi

ja kurb on lugeda hr, Schmidti -ga toimu üle. Minu mõlemad nüüd juba täisealised lapse-lapsed on lõpetanud Ridala kooli. Tean nii vana kui uut kooli. Ilus ja rahulik kool ja keskkond looduserüppes. Aeg on kulgenud nii et 7a pärast sooviks üle lapse-lapse esimene laps astuda sisse Uuemõisa kooli uksest aabits kaenlas–aga on järelikult suur aga sest paistab et seda kooli siis enam pole. Rahvas palub ; võimu juures olijad; võtke mõistus, tahe ja arusaam koos südamehäälega appi ja kaaluge õigesti otsustades;; seda armsat v.hea asukohaga õppekohta on nii väga vaja. Ümbrusesse on noored pered korterid soetanud ja lapsed ei soovi… Loe rohkem »

juss
7 aastat tagasi
Reply to  kahju

kusjuures 2 poolthäält oli ostetud.

...
7 aastat tagasi
Reply to  kahju

Mind paneb imestama just see, et eelnevalt hääletasid kõik üksmeelselt poolt nendele investeeringutele Ridala vallavolikogus ja Schmidt täitevvõimu esindajana oli KOHUSTATUD volikogu otsuseid täitma. Schmidt hakkaski neid otsuseid täitma ja vaat mis selgus. Kilplaste seltskond, see Nebokati seltskond, nende tegevustes puudub igasugune järjepidevus, valitseb ainult ärapanemise soov.

ka kahju
7 aastat tagasi
Reply to  kahju

Häid inimesi lihtsalt hävitatakse, täielik stalinism.

sorts
7 aastat tagasi

aitäh Lääne Elu!

olles täna lugenud ja kuulanud mitmeid meediakanaleid pean ütlema,et Teie olite parimad !

teitel olid uudised seoksed,et naljasooneta isikud võtsid neid tõepähe ja te olete ka ühed enim tsiteeritutest ka üleriigilistes kohtades.

Tänud!

....
7 aastat tagasi

Aprillikaja:1.veeloa mitteandmiseks pole põhjust,kuna vorstitoodang on ju peal pidevalt ja 2.nüüd on Uuemõisa koolimure möödanik,sest põhikooli ei tule nagunii.