Nädala algul võib tulla üle 10 kraadi sooja

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Jäämägi Haapsalu Tagalahel

Haapsalu Tagalahel püüab endiselt pilku väike jäämägi. Foto: Arvo Tarmula

 

Järgmise nädala alguses võib tulla päeval üle 10 kraadi sooja, samas öösiti püsivad jätkuvalt vähesed miinuskraadid.

Pühapäeva öösel on pilves selgimistega sajuta ilm. Puhub lõunakaare tuul 3–9, hommikul saartel puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus –3 kuni +2 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub lõunakaare tuul 3–9, saartel puhanguti kuni 13 m/s. Sooja on 5–10 kraadi.

Esmaspäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub lõuna- ja kagutuul 4–10 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus –3 kuni +3 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub lõuna- ja kagutuul 4–10 m/s. Sooja on 5–11 kraadi.

Teisipäeva öösel on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub kagutuul 4–10 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus –4 kuni +2 kraadi. Päeval pilvisus tiheneb. Õhtupoolikul sajab Lääne-Eestis mitmel pool vihma. Puhub kagutuul 4–10 m/s. Sooja on 5–10 kraadi.

Kolmapäeval sajab aeg-ajalt lörtsi ja vihma. Päeva peale võivad sajud hõreneda. Lõuna- ja edelatuul on öösel tugev, päeval nõrgeneb ja pöördub lõunakaarde. Õhutemperatuur on öösel vahemikus –3 kuni +3 kraadi, päeval tuleb sooja 6–10 kraadi.

Neljapäeval liigub Eesti kohale nõrk madalrõhuvöönd ja toob vihma. Tuul on nõrk, puhub öösel lõunakaarest, päeval pöördub läände. Õhutemperatuur on öösel vahemikus 0 kuni +3 kraadi, päeval on sooja 3–7 kraadi ning seal, kuhu sadu ei jõua, tõuseb temperatuur 10 kraadini.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
prügikoll
8 aastat tagasi

jääkünkast oli täna alles vaid väike mügarik. paar sooja päeva veel ja on kadunud nagu niuhti.

jääteemeister
8 aastat tagasi

See mägi ei kao enne mai kuud kuhugi. Jääteegarantii sellele!