Kullamaa vald võtab kohalike teede remondiks laenu

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Teedeehitus Liivi tee foto Urmas Lauri

Kahe aasta tagune pilt meenutab, milline oli Liivi kruusatee. Nüüd viib Kullamaalt Liivile sile musta kattega maantee. ARVO TARMULA

Kullamaa vallavalitsus sai volikogult loa võtta 250 000 eurot laenu, millest suurem osa kulub kohalike teede remondiks.

Tänavavalgustuse uuendamiseks on kavas kasutada 10 000 eurot. See puudutab kodugusemaja kõrvalt algavat Urvaste teed, mis on juba pikka aega pime. Kullamaa lasteaia soojustamise omaosaluseks läheb laenust 25 000 eurot.

Ülejäänud 215 000 eurot läheb valla teede remondiks.

„Teed on hullud, vaja oleks 2,5 või rohkemgi miljonit eurot teede peale,” ütles volikogu esimees Einar Pärnpuu. Ettepanekud teede remondi kohta on abivallavanemale esitatud. Majanduskomisjon teeb ettepanekuist pingerea ja siis kuulutatakse välja riigihange..

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Elame Kullamaal
8 aastat tagasi

Investeeringud teedesse ja ebaõiged majandamise tulemused teede halba olukorda ei paranda….

Jaan
8 aastat tagasi

Võtke ikka niipalju kui saate laenu, sest pärast ühinemist ei saa enam ise otsustada kuhu raha kulutada.

Kullamaa vald võtab kohalike teede remondiks laenu | Raplamaa Sõnumid
8 aastat tagasi

[…] Kahe aasta tagune pilt meenutab, milline oli Liivi kruusatee. Nüüd viib Kullamaalt Liivile sile musta kattega maantee. ARVO TARMULA Kullamaa vallavalitsus sai volikogult loa võtta 250 000 eurot laenu, millest suurem osa kulub kohalike teede remondiks. Tänavavalgustuse uuendamiseks on kavas kasutada 10 000 eurot. See puudutab kodugusemaja kõrvalt algavat Urvaste teed, mis on juba pikka aega pime. Kullamaa lasteaia soojustamise omaosaluseks läheb laenust 25 000 eurot. Ülejäänud 215 000 eurot läheb valla teede remondiks. „Teed on hullud, vaja oleks 2,5 või rohkemgi miljonit eurot teede peale,” ütles volikogu esimees Einar Pärnpuu. Ettepanekud teede remondi kohta on abivallavanemale esitatud. Majanduskomisjon teeb ettepanekuist pingerea ja… Loe rohkem »