Ridala XIII võrkpalli karikavõistlus oli osavõturohke ja tasavägine

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

võrkpall

Ridala spordiklubi korraldatud võrkpalliklubide sõprusturniir 19. märtsil Wiedemanni spordihoones oli taas osavõturohke ja tasavägine. Turniiri peaorganisaator ja peakohtunik oli Siim Siht.

Osa võttis kaheksa mees- ja seitse naiskonda. Meestevõistkonnad olid Palivere, Ridala põhivõistkond, Ridala „Välk“, Hani, Suure-Jaani, Imavere, Keila ja „Seltskond“ Tallinnast.

Naistest võistlesid „Kramp“ ja „Seltskond“ Tallinnast, SC „Tempo“ Harjumaalt, „Alem“ Türilt, Keila, Oru ja Ridala. Naised said mängida turniirisüsteemis, meestel tuli loosida kaks alagruppi. Mängud olid kahegeimised, mängiti 21 punktini (meeste finaal kolmest parem). Mängiti kolmel väljakul, võitjad selgusid alles hilisõhtuks.

Mehed

1. Suure-Jaani (Lennart Sova, Danel Udu, Erki Adams, Rasmus Hindriks, Ats Vanker, Siim Päid, Karli Ots, Raul Liinev)

2. Palivere
3. Ridala
4.  Keila
5. Seltskond
6. Imavere
7. Välk
8. Hani

Naised

1.  Keila (Kristiina Treter, Marget Pähkel-Sedrik, Lisett Liiv, Airi Kruusel, Annika Loper, Liis Laansoo)
2. VK Kramp
3. KSK Alem         
4. Seltskond
5. SC Tempo
6. Oru

7. Ridala

1.–3. koha võistkonna liikmeid autasustati karikatega, mille ostmist toetas Kultuurkapitali Läänemaa ekspertgrupp.

Pille Raudsepp

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ridala XIII võrkpalli karikavõistlus oli osavõturohke ja tasavägine | Raplamaa Sõnumid
8 aastat tagasi

[…] Ridala spordiklubi korraldatud võrkpalliklubide sõprusturniir 19. märtsil Wiedemanni spordihoones oli taas osavõturohke ja tasavägine. Turniiri peaorganisaator ja peakohtunik oli Siim Siht. Osa võttis kaheksa mees- ja seitse naiskonda. Meestevõistkonnad olid Palivere, Ridala põhivõistkond, Ridala „Välk“, Hani, Suure-Jaani, Imavere, Keila ja „Seltskond“ Tallinnast. Naistest võistlesid „Kramp“ ja „Seltskond“ Tallinnast, SC „Tempo“ Harjumaalt, „Alem“ Türilt, Keila, Oru ja Ridala. Naised said mängida turniirisüsteemis, meestel tuli loosida kaks alagruppi. Mängud olid kahegeimised, mängiti 21 punktini (meeste finaal kolmest parem). Mängiti kolmel väljakul, võitjad selgusid alles hilisõhtuks. Mehed 1. Suure-Jaani (Lennart Sova, Danel Udu, Erki Adams, Rasmus Hindriks, Ats Vanker, Siim Päid, Karli… Loe rohkem »