Politsei hoiatab autojuhte äärmiselt libedate teede eest

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Tallinn-Haapsalu maantee

Teed on muutunud libedaks. Foto arhiiv

Ootamatult miinustesse langenud külmakraadid on muutnud teed äärmiselt libedaks, mistõttu palub politsei kõigil sõidukijuhtidel olla väga ettevaatlik.

Põhja prefektuuri liiklusjärelevalvekeskuse avariipolitseinik Kerly Simulman ütles, et teeolud on pühapäeva õhtul väga keerulised, mistõttu tuleb sõidukijuhtidel valida antud teelõigule sobiv sõidukiirus.

"Eriti rasked on teeolud just maanteedel, mida katab must jää. Seetõttu peavad juhid väga täpselt jälgima oma sõidukiirust ning vajadusel sõitma julgelt alla lubatud piirkiiruse," selgitas Simulman.

Märkimisväärselt keerulised on teeolud Tallinna ringteel Peterburi tee ja Tartu maantee vahelisel teelõigul. Kella 18 ajal õhtul oli olukord seal nii halb, et mitu sõidukit oli kaotanud juhitavuse ning sõitnud teelt välja.

Üks sõiduauto oli sunnitud sõidu katkestama ning jääma tee äärde seisma, sest teed kattis kiilasjää ning edasi sõita polnud võimalik. Esialgse informatsiooni kohaselt pole ükski inimene nendes õnnetustes kannatada saanud ning edasi tegeleb nende juhtumitega kindlustus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments