Ridala otsib uut vallavanemat

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Ridala volikogu 118

Reimo Nebokat. Urmas Lauri foto

Ridala vallavolikogu liige Reimo Nebokat ei väilstanud, et uue vallavanema valimine võib päevakorda tulla vallavolikogu aprillikuu istungil.

„Läbirääkimised mõne inimesega käivad. Välistatud pole ka see, et vallavanema kohale kuulutatakse välja konkurss,” ütles Nebokat.

Varem on juttu olnud sellest, et Ridala vallavanemaks võiks saada endine Lääne maavanem Innar Mäesalu.

Uus vallavanem peaks välja vahetama Toomas Schmidti ka Ridala ja Haapsalu ühinemisläbirääkimiste juhtkomisjonis. Nebokati sõnul aga võiks Schmidt volikogu liikmena juhtkomisjonis ka jätkata.

„Kogemusi ja pädevust tal on,” ütles Nebokat.

Ridalast kuuluvad juhtkomisjoni veel vallasekretär Igor Pogodin, Nebokat ise ja vallavolikogu liige Olev Peetris.

Toomas Schmidt kaotas vallavanema koha teisipäeval, kui volikogu talle umbusaldust avaldas (8 poolt, 7 vastu). Koos Schmidtiga kaotasid koha ka volikogu esimees Toomas Vallimäe ja aseesimees Valli Ender.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Nolgitembud, ei muud
8 aastat tagasi
Oskar
8 aastat tagasi

Varsti loeme sama Ridala valla kassa kohta….

o.p
8 aastat tagasi

Niisiis voib mingi suvaline jorss puua kaskida ja lasta…loeb erakondlik kuuluvus. Pidi olema demokraatia aga on krt teab mis.?

ega´s ometi
8 aastat tagasi

Ridala on väärt väärikat vallavanemat. Hunt Kriimsilm, kellel üheksa ametit ja varsti tiir Eestimaale peale tehtud, pole küll vääriline valik.

Ühesõnaga-ühesõnaga
8 aastat tagasi

Ma püüan öelda ühesõnaga. Ühesõnaga raske on leppida. Ühesõnaga mina olen rohkem tundeinimene. Selline tunne on nagu Homenja laulus- olen päevi näinud tiibklaver keset kõrbe. Ma tahan heliseda ja kõliseda aga ühesõnaga seda vist enam ei saa.

ühesõnaga
8 aastat tagasi

aga armul on võime,ta kui tahab,siis võib kõike muuta…. Homenja on vaba Ridala poolt!

112
8 aastat tagasi

Muidugi Öiglas,ta igal pool räägib,et tema kõike juhib ja korraldab,Toomased ei oska midagi.Oma tegusust näitas ta volikogu juhatamist ,teisipäeval.VOT SEE OLI TASE!!!

S.Sitikas
8 aastat tagasi

Pakun vallavanemaks Hr. Raivo Õiglast. Tegemist on väga väärika ja tegusa härrasmehega. Usun, et tema geniaalne pea suudab Ridalale teenida aastaga need miljonid mis on puudu, et teha vajalikud investeeringud. Teades teda isiklikult olen kindel, et suurest armastusest valla arengu ja rahva vastu on Hr. Õiglas valmis ka panustama isiklike vahendeid, et vallal aina paremaks läheks see eluke. Olen nördinud selle laimuksmpaania osad mis tema suhtes suunatud!

Kalle
8 aastat tagasi
Reply to  S.Sitikas

See väärikas mees on ju paras suli,sest üks vähestest asjadest mis ta on teinud seal Ridala vallas on ju see,kui kunagi tuli valda esimene muruniiduk,siis arvas mees et ta võib sellega mööda maakonda altuurat tegemas käia pluss veel tahtis vallalt hiigelsummasid palgaks nagu oleks niiduk tema oma olnud .Kui edasi uurida küll tuleb asju veel ja kui nüüd vald millestki keeldus keeras omade vastu.

uus
8 aastat tagasi
Reply to  S.Sitikas

kodanik S.Sitikas, oled sa peast lihtne ?

S.Sitikas
8 aastat tagasi
Reply to  uus

Mees on nagu jäämagi. Merepõhjas kinni. Saab hakkama. Ridalal raha on, odav mees ta pole aga kõvad mehed polegi odavad!

oi
8 aastat tagasi

Kuhu jääb Jäätee mees.

to V.Ender
8 aastat tagasi

mina kui Ridala valla elanik küll ei tunne, et minust oleks teerullina üle sõidetud. Kui meil oli 15 aastase kogemusega vallajuht ning tegi tegusid millest oli kinni hakata siis see näitabki ju et tundis ennast liiga immuunsena aga võta näpust, tehtigi ära. Nii et ei ole midagi viriseda see ju ongi poliitika.

no anke mulle andeks
8 aastat tagasi
Reply to  to V.Ender

Näita üht inimest kes töötab/töötas riigipiruka juures ja kelle näpud ei jäänud rasvaseks.
Ainult et avalikuks tuleb sellest 0,01%

uus
8 aastat tagasi
Reply to  to V.Ender

jah, see ongi poliitika kui 15 aastat tagasi vargapoisi staatuse saanu tunneb end liiga immuunsena ja “teebki ära” kindlalt edasi! Pole nagu millestki kinni hakata!?

Ruts
8 aastat tagasi

Nebokat saab Kallase 10 millisest fondist iga pööratud omavalitsuse eest väikese%. Ettemaksu eest ostis audi. Õnneks tuul on merepoolt. Oleks põhjast tuleks shitahais haapsaluni.

V.Ender
8 aastat tagasi

Võim käes, aga mida sellega peale hakata, kui seda mõistust pole.Toomas oli vaja maha võtta,sest reformaritel hakkas presidendi valimise kampaania.Igale poole kus vähegi võimalik reformarid võimule.Seega valjameesteks valitakse ref, esindajad ja Siim Kallas saabki pukki,nii lihtne see ongi, Meil Ridalas ja eile ka Saue linnas sõideti rahvast teerullina üle, kes on järgmine??? Ei hàbi ega au!!

Riho
8 aastat tagasi
Reply to  V.Ender

loll vanamutt, suu kinni:)

Rihole
8 aastat tagasi
Reply to  Riho

Oi-oi, kui tige 🙂 Sa oled vist orav või hoopis kesik?! 🙂

Kalle
8 aastat tagasi
Reply to  V.Ender

Õige Valli ja kuna Hepner seekord endale midagi vallalt tasuta või kasudega ei saanud nagu ta kogu vallavolikogu aeg on sahkerdanud,siis pööras omade vastu ja reetis,häbi peaks olema ja tagasi peaks astuma koos Õiglasega

uus
8 aastat tagasi
Reply to  V.Ender

igati loogiline ja arukas mõttekäik, V. Enderilt