Terviseõpetuse olümpiaadi võitsid Oru ja Haapsalu põhikooli õpilased

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Täna Kullamaal peetud terviseõpetuse olümpiaadil 7.-8. klassi õpilastele said parimad tulemused Andra Raidla Oru ja Arlethe Annus Haapsalu põhikoolist.

Olümpiaadil osales 29 õpilast Oru koolist, Noarootsi, Haapsalu, Palivere ja Ridala põhikoolist, Kullamaa keskkoolist ja Lihula gümnaasiumist.

Osalejail tuli lahendada probleemülesandeid järgmistes valdkondades: tervis, toitumine, suhted ja seksuaalsus, oskus aidata, esmaabi, inimese vaimne heaolu ning turvalisus ja riskikäitumine.

Tulemused 7. kl arvestuses

I koht               69 p       Andra Raidla (Oru kool, õp Aive Nõupuu)

II koht              67 p       Marlene Schwindt (Haapsalu põhikool, õp Merike Bauman)

III–IV koht        64 p       Gertu Küttmann (Lihula gümnaasium, õp Hilje Tammaru) ja Maarja Kask (Kullamaa keskkool, õp Mai Jõevee)

Tulemused 8. kl arvestuses

I koht                70 p       Arlethe Annus (Haapsalu põhikool, õp Inna Särel)

II–III koht          69,5 p    Nathali Ploomipuu (Lihula gümnaasium, õp Hilje Tammaru) ja Anneli Riisalu (Kullamaa keskkool, õp Mai Jõevee)

Olümpiaadi viis läbi inimeseõpetuse ainenõukogu koosseisus Endla Kersman, Piret Silm, Hilje Tammaru, Merike Bauman, Mai Jõevee ja toetas Läänemaa omavalitsuste liit.

Mare Tereping

Lääne maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna nõunik

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments