Aadu Must: Tartus täituvad Keskerakonna read rändvalijatega

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Aadu Must Foto_riigikogu

Keskerakonna Tartu piirkonna juht Aadu Must kirjutab oma Facebooki lehel, et partei read kasvavad uue piirkonnajuhi valimise eel kiiresti ning reedelgi registreeriti seal kümmekond uut rändvalijat.

"Keskerakonna Tartu organisatsiooni read kasvavad lausa tormiliselt. Äsja tuli teade, et meiega on järjekordselt ühinenud kümmekond tubli rändvalijat," kirjutas Must. "Teiste seas hakkas tartlaseks Tallinna abilinnapea nõunik Andres Marius Rosenblatt. Päev enne Ida-Virumaa valimiskonverentsi viidi ta Põhja-Tallinna piirkonnast Ida-Virumaale. Tallinna Kesklinna konverentsi päeval oli ta juba Kesklinna piirkonna liige. Päev enne Tartu piirkonna korduskonverentsi sai temast Tartu piirkonna liige."

Koos Rosenblattiga saabus Tartu piirkonda ka Tallinna linna infotehnoloogia teenistuse töötaja Andres Vider. Keskerakonna Tartu piirkond valib laupäeval endale uue esimehe. Musta vastaskandidaat on Edgar Savisaart pooldav Oudekki Loone.

Rändvalijate massiline liitumine Tartu piirkonnaga viitab sellele, et Mustast soovitakse Tartus vabaneda, kuna novembri lõpus toimunud suurkongressil toetas Must partei uue juhi valimistel oma tütart Kadri Simsonit.

Lääne Elu kirjutas 7. märtsil, et Jaanus Karilaid smugeldas Savisaare toetajaid erakonna Tartu piirkonda.

Veebruaris enne Tartu piirkonna aastakonverentsi võeti Keskerakonna Läänemaa piirkonda vastu neli Tartu inimest, kes ennast kohe pärast seda lasid Tartu piirkonda üle kanda. Must reageeris seepeale oma Facebooki lehel teatega, et tegelikult on Läänemaalt Tartusse smugeldatud kahekohaline arv verivärskeid keskerakondlasi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
sookoll
8 aastat tagasi

Poliitikas on üldse kunst ausaks jääda.On vaja osata mängida ka mustade nuppudega—-kui meil tahetakse praegu Ridala valda maha müüa.

hakka vastu
8 aastat tagasi

Ei tea,kas see on Aadu tegemata töö….Eks tehku järgi.