Madli Rahuvarm kogub Hispaanias treenimiseks raha

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

madli rahuvarm

Madli Rahuvarm kogub heiteks hoogu. Foto: erakogu

17-aastane kergejõustiklane Madli Rahuvarm kogub internetikeskkonnas Stardipaik raha, et sõita kolmeks nädalaks Hispaaniasse treeninglaagrisse.

Rahuvarm eelistab treeningpaigana Hispaania väikelinna Albirit, kus on treenimiseks ideaalsed tingimused. „Soe temperatuur mõjub lihastele taastavalt, annab energiat ning keskkonnamuutus lisab motivatsiooni treeningutesse,” seisab Albirit tutvustaval real.

Lõunalaagri kogumaksumuseks on 1200 eurot, millest poole loodab Rahuvarm koguda heade inimeste kaasabil. Teise poole kogub sportlane kooli kõrvalt tööl käies, peale selle toetab teda perekond.

Kolmandat aastat Audentese spordigümnaasiumis õppiv Rahuvarm on keskendunud heidetele. Ta on kahekordne omavanuste Eesti meister kuulitõukes ja pronksmedali omanik kettaheites.

Tänavuse hooaja eesmärkideks on ta seadnud omavanuste Baltimaade meistrivõistluste kulla ja juunioride MM-i normatiivi täitmise. Pikemas perspektiivis loodab Rahuvarm saada maailma tipptasemel kergejõustiklaseks. 

Tema kuulitõuke isiklik rekord 4kilose kuuliga on 12.64 meetrit ja 1kilose kettaga 39.93 meetrit.

Madli Rahuvarmi saab toetada siin.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments