Ridala vallavanema umbusaldamine on jälle õhus

Kaie Ilves

kaie@le.ee

ridala volikogu

Ridala vallavolikogu võib tänasel istungil avaldada umbusaldust vallavanem Toomas Schmidtile (keskel). ARHIIV

Vallavolikogu opositsiooni liider Reimo Nebokat ütles eile, et pool aastat kestnud usalduskriis süveneb. „See pärsib volikogu tööd ja tuleb lõpetada,” ütles Nebokat.

Ühe põhjusena nimetas Nebokat vallavanema „võimalikku sahkerdamist” ametiautoga. Ka pole Nebokat rahul sellega, et esialgu oli Uuemõisa soojafirma müügiga kole kiire, nüüd aga on enampakkumise tähtaega pikendatud aprilli lõpuni.

Nebokat ütles eile, et umbusaldusavaldust pole küll välja trükitud ega allkirju kogutud, kuid kaheksa volikoguliiget mõtleb vallavanema asjus täpselt ühtemoodi. Küsimusele, miks pole umbusaldusavaldust veel välja trükitud, vastas Nebokat eile: „Volikoguni on veel natuke aega!”

Nebokat ütles, et kui umbusalduse saab vallavanem, saab ta selle koos volikogu esimehe Toomas Vallimäega, sest kõik, millega opositsioon rahul pole, on tehtud Vallimäe teadmisel.

Küsimusele, kellest saab uus vallavanem, vastas Nebokat: „Eks vaatame!”

Volikogu esimehe tööga ütles ta end ise hakkama saavat, aga peale tema olevat ka teisi, kellele võiks selle töö usaldada.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
söögiahel
8 aastat tagasi

oleks nagu sügelised saanud

Ruts
8 aastat tagasi

Kas partei kontorist on antud käsk vallavalitsus lõhki lüüa, et iga hinna eest Haapsaluga ühinetaks? Isegi uus AUDI on poisile antud. Aga mõistust….?

Nebo kati
8 aastat tagasi

Kuidas kyll on nii, et ajudeta jbud käsivad, poovad ja lasevad?

Ravi
8 aastat tagasi

Ei ole midagi ravida, arstide sõnul lootusetu.

Naksti
8 aastat tagasi

Saaks sellest Nebokatist Ridala volikogus lahti, siis saaks vallavalitsus ka tööd teha. Nebokat nagu Polkovniku lesk, kes muudkui otsib omale haigusi. Läks juba Tallinna keskkontorisse ravile, aga näe ikka ei anna siin rahu.

2.kodanik
8 aastat tagasi

Milles siis küsimus, kui kaheksa volikogu liiget mõtlevad ühtemoodi? Andke tuld! Kui kuskilt printer leitakse, siis oleks tagumine aeg see konkreetselt primitiivne maailmavaade kirjasõnaks vormida.

on+aeg.
8 aastat tagasi

Sa Nebogat ei käi õietigi volikogu istungitel kohal,kas kavatsed volikogu Tallinnast juhtida. Millal sa küll meheks saad.

Mats
8 aastat tagasi

Miks ajada sellist jahu ,et vallavanemat peab umbusaldada. Kogemustega mees, kellele noortel pole midagi veel vastu panna.

juss
8 aastat tagasi

Mul on parteilastest nebokattidest ja nende vanematest kahju! Saaks aga võimu juurde! Kui on sahkerdamist, siis avaldus politseile! Niisama pole mõtet jahuda!

Mitte
8 aastat tagasi

Nebokat ei saanud mingit autasu nüüd ei tea kohe mida ära teha?

einoh,
8 aastat tagasi
Reply to  Mitte

aga ikkagi partei juhataja