Vehklemishalli tahab ehitada 10 firmat

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Epee naistekoondis foto vehklemisliit

Esmaspäeval avati Haapsalu uue vehklemishalli ehitushanke pakkumused.  Haapsalu spordibaaside juhataja Tarmo Tuisu sõnul registreerus riigihankesse 16 firmat, kellest pakkumuse tegi kümme.
Kõige odavama pakkumuse hind on 825 491, kõige kõrgem pakkumus on 1 078 300 eurot.

Haapsalu linnapea Urmas Sukles ütles jaanuaris, et vehklemishalli arvestuslik ehituse eelarve on 1,4 miljonit eurot, oodatavalt peaks halli hinnaks kujunema aga 1,2–1,3 miljonit eurot.

„Loodame pakkumiste materjalid järgmise nädala alguseks üle kontrollida ja seejärel teatada ka hanke võitja,” ütles Tuisk.

Vehklemishalli ehitamise õiguse eest võistlevad omavahel  AS Parmeron,  AS Remet, OÜ Ehto, Riito Ehitus AS / Sand Ehitus OÜ, AS YIT Ehitus, Ehitus5ECO OÜ, OÜ Nordlin Ehitus, Wesico Ehitus OÜ / Wesico Projekt OÜ, OÜ Astlanda Ehitus ja AS Eviko.

Tuisk ütles, et kui kõik kulgeb tõrgeteta, alustatakse halli ehitust märtsi lõpus ja valmis saab see plaanide järgi selle aasta sügisel.
 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
vanamutt
8 aastat tagasi

Ma ei sa hästi aru mida siis löppuks hakatakse ehitama??

vanamees
8 aastat tagasi

See hange läheb protestimisele.

Gena
8 aastat tagasi

Tundub, et teil korralik puder ja kapsad seal. Universaalhalli lubati, tuleb ainult vehklemishalli. Teisi klubisid on sellega petetud täiega. Edasi aga võivad tõeks osutuda kuulukad, et põhikoolile ei tulegi võimlat. Kui nii, siis au ja kuulsus linna haridusjuhtidele, sest vabariigi üks suuremaid põhikoole ilma spordisaalita oleks korralik tegu annaalidesse kandmiseks.

Athos
8 aastat tagasi

Alguses räägiti universaalhalli ehituse kolmandast etapist, kus ruumikitsikuse leevendust pidid saama invasport, kergejõustik (kes esimeses etapis hallist ilma jäi), lauatennis ja vehklemine. Siis oli jutt uue võimla ehitusest põhikoolile , mille ühte otsa luuakse ka võimalused vehklejatele. Nüüd juba ainult vehklemishall! Mis siis sinna ikkagi tuleb ja kes jälle petta saab?

Madis
8 aastat tagasi
Reply to  Athos

Üks mis selge, kui Riito ehitab, siis saavad kõik alltöövõtjad petta.