Politseinikud saavad vabariigi aastapäeva puhul tänukirju ja teenistusriste

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Politseinike tunnustamine (26)

Haapsalu politseijaoskonna nooremuurija Ahti Viispert saab siseministri tänukirja ja hinnalise kingituse. Foto arhiiv

Vabariigi aastapäeva puhul tänatakse politseijaoskondade tublimaid ja staažikamaid töötajaid ning ülendatakse mitmete politseinike teenistusastmeid.

Haapsalu jaoskonnast sai siseministri tänukirja ja hinnalise kingituse nooremuurija Ahti Viispert.

Siseministri tänukirja sai Haapsalu jaoskonna vanemkomissar Vello Vichterpal.

Pikaajalise teenituste eest Eesti politseis pälvisid teenistusristi „20 aastase laitmatu teenistuse eest“ vaneminspektor Heigo Tõlva, vaneminspektor Eha Vesmes, komissar Tiit Niinemets ja komissar Indrek Priske.

Pikaajalise teenituste eest Eesti politseis pälvisid teenistusristi „10 aastase laitmatu teenistuse eest“ vanemspetsialist Imbi Tee, vanemkomissar Alari Luik ja komissar Marite Oidjärv.

Välijuhtide I järgu märgi pälvis Haapsalu politseijaoskonna välijuht Ivar Läll, välijuhtide II järgu märgi välijuhid Ahti Jõemaa ja Vaima Valk.

Tänukirjad, aumärgid ja auastmetele vastavad õlakud antakse Haapsalu politseijaoskonnas kätte reedel toimuval vabariigi aastapäeva aktustel.

Heiko Leesment
Lääne politseiprefektuuri pressiesindaja

 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments