ERR: Haapsalu innovatsioonikeskus loodab jõuda kõigi Läänemaa lasteni

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Veidi enam kui kahe aasta eest Haapsalu linnavalitsuse juures tegevust alustanud innovatsioonikeskus Innokas on koht, kus noored saavad tutvust teha tehnoloogia ja õpilasettevõtlusega.

Lähitulevikus on innovatsioonikeskusel plaanis jõuda senisest enam ka nende Läänemaa lasteni, kes elavad väljaspool Haapsalut. Innovatsioonikeskuse üheks kõige populaarsemaks valdkonnaks on robootika, vahendas „Aktuaalne kaamera".

Lisaks robootikaõppele juhendatakse seal ka tervet rida Läänemaa õpilasfirmasid. Haapsalu vaatamisväärsusi tutvustava Haapsalu Aabitsa autorite sõnul on innovatsioonikeskusest saadud nõuannetest olnud palju kasu. „No kõige suurem nõu on olnud see, kui on olnud suuremad esinemised, esitlused, kõned ja samuti ka raha planeerimine. Alguses me ei osanud ise asjalikult organiseerida neid asju," ütles Haapsalu Aabitsa liige Brita-Maria Alas.

Vaata ERRi videolugu siit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments