Seitse läänlast saavad iseseisvuspäeva vastuvõtul teenetemärgi või tänukirja

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Lääne-Nigula volikogu (7)

Praegune Lääne-Nigula vallavolikogu liige Arno Kelnik (paremalt teine) saab omavalitsusliidu tänukirja „prohvetliku protsessi käivitajana” Läänemaal. Arvo Tarmula foto

Seitse tubli Läänemaa inimest saab vabariigi aastapäeva puhul tänaõhtusel pidulikul vastuvõtul teenetemärgi või tänukirja.

Linnavalitsuse vapimärgi saavad Haapsalu kultuurielu edendaja Anneli Aken, ehitaja ja tennisepisiku Haapsallu tooja Mati Laimets ning kirurg ja Läänemaa haigla peaarst Tõnis Siir.

Maakonna kõrgeima autasu, teenetemärgi saab pensionäride maakondliku ühistegevuse käivitaja ja tunnustatud agronoom Koidula Sildre, kes on mitu aastakümmet edendanud piirkondlikku ja kohalikku elu, ühendades pensionile jäänud inimesi.

Maavaltsus annab välja kaks tänukirja: maanteeameti Lääne regiooni endisele juhile Enn Raadikule ja maanteemeti Läänemaa büroo liikluskorralduse peaspetsialistile Jüri Tulverile.

Tänukirja annab välja ka Läänemaa omavalitsusliit. Tänukirja saab Lääne-Nigula volikogu liige ja endine Oru vallavanem Arno Kelnik kui „prohvetliku protsessi käivitaja” Läänemaal. Kelnik oli valdade liitmise algataja maakonnas.

Teenetemärgid ja tänukirjad antakse üle täna Haapsalu linnapea, Lääne maavanema ja Läänemaa omvalitsuste liidu esimehe vastuvastuvõtul Haapsalu kultuurikeskuses.

Teenetemärkide üleandmist, rahvusmeeskoori esinemist ja tervitustseremooniat saab jälgida interneti vahendusel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments