Vabariigi aastapäeva tähistamine Lihulas

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

image

Lihula volikogu esimees Jaak Kastepõld kõneleb ka tänavu vabariigi aastapäeva puhul. Foto arhiiv

Lihula vallas tähistatakse Eesti Vabariigi 98. aastapäeva neljal päeval, kuhu mahub nii kontserte, koosviibimisi kui ka sõnavõtte.

21. veebruaril kl 12 on Lihula kultuurimajas vabariigi aastapäeva kontsertaktus, kus kõneleb Lihula vallavolikogu esimees Jaak Kastepõld ja vallavanem Varje Ojala-Toos ning kontserdi annab Arsise noorte kellaansambel dirigent Aivar Mäe juhatamisel

23. veebruaril kl 12.30 on aktus Lihula gümnaasiumi saalis, millele järgneb kl 13.15 rongkäik ja tervitused Vabadussõja mälestussamba juures.

24. veebruaril kl 16 tähistatakse vabariigi aastapäeva Metsküla algkoolis. Esinevad Metsküla kooli õpilased ja vilistlased, lapsevanemad, õpetajad ja muidu toredad inimesed. Korraldajad paluvad kaasa võtta sõbra, rõõmsa meele ja toidukompsukese pidulaua tarvis

25. veebruaril kl 16 annavad Lihula muusika- ja kunstikoolis ühiskontserdi “Hetked Eesti muusikaga” muusikakooli õpetajad ja õpilased.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments