Lääne Elu paberleht laupäeval, 20. veebruaril

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

lel2002001

Keskkonnainspektsioon alustas lihatööstuse vastu haldusmenetlust

Keskkonnainspektsioon alustas haldusmenetlust Rannarootsi lihatööstuse vastu, keda naaber süüdistab oma kaevavuvee reostamises. Oma puurkaeve soovivad kontrollida ka kaks lähemat naabertalu.

Rannarootsi lihatööstus peab oma biopuhasti, mille koormus on liiga suur, nõuetega vastavusse viima. Keskkonnainspektsiooni Läänemaa osakonna juhi Tõnis Ulmi sõnul kinnitasid ka nende võetud proovid tervisekaitseameti proovide tulemust, et Kirimäe Tõnu talu salvkaevu vesi on reostunud ja joogiks kõlbmatu. Vett ei saa tarbida ei toidu valmistamisel, joomiseks ega pesemiseks.

Kolmandiku ravirahast teenib neuroloogiahaigla tasuliste teenustega

Haigekassa lubab Haapsalu neuroloogilise rehabilitatsioonikeskusele selleks aastaks 5% rohkem ravijuhtusid, kuid pikki järjekordi see lühendada ei suuda.

Kõige pikem on ooteaeg krooniliste haiguste puhul, selle kaugem ots on juba järgmises aastas. Värskete haigestumiste puhul pääseb Haapsallu kiiremini. Üsna pikk järjekord on ka insuldi järelravil.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments