Haapsalu kiitis tublimaid tegijaid

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Sotsiaalmaja 20. juubel, Leili Mutso. Tarmula

Leili Mutso oli üks kaheksast pehme eluvaldkonna asjatundjast, kes said täna õhtul Haapsalu linnavalitsuselt tiitli „Aasta tegija 2015”. Foto: Arvo Tarmula

 

Kangete naiste ansambel ”Naised Köögis” laulis täna õhtul tublide ja silmapaistvate haapsallaste auks.

Haapsalu linnavalitsus kutsus kolmandat korda kutuurikeskusse need, kes linna haridus–, kultuuri–, sotsiaal-, spordi- ja noorsootöös silma paistnud.

Lilled ja kiidukirja said kõik nominendid, kuid kõige-kõigema tiitli pälvis kandaatide hulgast vaid üks. Tublimate õpetajate, kultuurielu edendajate, sotsiaaltöötajate ja noorte kõrval tänati ka linna tublimaid sportlasi ja treenereid ning kiideti neid, kes maju värvides või jõuludeks ehtides linna kaunimaks  on muutnud.

Haapsalu aasta õpetaja 2015 tiitli pälvis Imbi Raudkivi suurepärase töö eest geograafia ja majandusõpetajana Läänemaa ühisgümnaasiumis.

Haapsalu hariduselu edendaja 2015 on Aive Saadjärv Haapsalu Nikolai kooli eestikeelse aineõppe edendamise ja venekeelse kogukonna lõimimise eest Haapsalus.

Haapsalu kultuuritegija 2015 tiitli pälvis Maarja Sukles silmapaistva Valge Daami rolli eest vabaõhuoratooriumis „Valge Daami saladus“ aastatel 2013–2015.

Haapsalu kultuurielu edendaja 2015 on Kristi Alaküla pühendunud töö eest Läänemaa keskraamatukogu lasteosakonnas ning aktiivse koostöö eest linna koolide ja teiste lasteasutustega.

Haapsalu säravaim kultuurisündmus 2015 on Haapsalu kultuurikeskuse digikino.

Haapsalu aasta noor 2015 on Markus Lember aktiivse kogukonna arengusse panustamise ja eri õpilasprogrammides ning majandus- ja ettevõtlusalastel võistlustel osalemise eest.

Haapsalu sotsiaaltöö tegija 2015 tiitli pälvis Laura Siht pühendunud, hooliva ja professionaalse töö eest kutsetöös ja vabatahtlikuna.

Haapsalu sotsiaalvaldkonna edendaja 2015 on Leili Mutso Läänemaa naiste tugikeskuse käivitamise ja arendamise ning naiste vägivallavaba elu edendamise eest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Eks
8 aastat tagasi

Imelik olekski olnud kui Suklese tüdrukut poleks valitud.

Karuott
8 aastat tagasi

Parteinomenklatuur jagas omadele jopedele aurahasid. Tulge kõik esmaspäeval kell kolm Haapsalu linnavalitsusse linnapea teeb välja ja sina ka Kübe.

Juku
8 aastat tagasi

Karuott- ära loobi sõnu, oled suur poiss ja pead oma sõnade eest ka vastutama. Lõustaraamat on su geniaalseid ideid täis ja oled piisavalt silmapaistev olnud. Tubli. Istu 2.

L
8 aastat tagasi

Karuotile – järsku helistad 112 ja kutsud endale abi, sest ise sa sellega vist toime ei tule või lähed magad ennast välja!