Sotsiaaldemokraatidest saadikud teevad töövisiidi Läänemaale

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

ossinovski. Foto: Arvo TarmulaSotsiaalminister Jevgeni Ossinovski. Foto: Arvo Tarmula

Riigikogu Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsiooni liikmed on reedel Läänemaa visiidil, mis hõlmab erinevaid kohtumisi ja arutelusid nii Haapsalu linnas kui Lääne-Nigula, Hanila, Martna ja Lihula valdades.

„Läänemaal on kavas veeta töine päev ning keskenduda eeskätt haridus-, sotsiaal- ja majandusküsimustele, aga ka haldusreformile. Poliitiku jaoks on silmast silma suhtlemine ja otsekontaktid hindamatu väärtusega. Vaid nii saab sügavuti aru kohalikest probleemidest, aga ka inimeste rõõmudest ja muredest,“ ütles sotsiaaldemokraatide saadikurühma esimees Andres Anvelt, kes ise kohtub Läänemaa politseinike ja vabatahtlike päästjatega.

Anvelti kõrval teevad visiidi Läänemaale kaasa riigikogu esimees Eiki Nestor, Mihkel Raud, Urve Palo, Ivari Padar, Jaanus Marrandi, Rainer Vakra ja Kalev Kotkas.

Saadikutel on plaanis kokkusaamised maakonna ettevõtjate, põllumeeste, sotsiaal- ja haridustöötajatega. Muuseas külastatakse Haapsalu kutsehariduskeskust, Haapsalu lastekodu, Piirsalu külakeskust ja Lihula gümnaasiumi.

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimehe, tervise-ja tööministri Jevgeni Ossinovski päevakavas on Läänemaa haigla ja Haapsalu neuroloogilise rehabilitatsioonikeskuse külastamine.

Laupäeval toimub Haapsalu kultuurikeskuses Sotsiaaldemokraatliku Erakonna volikogu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
raudteed pole
8 aastat tagasi

mis see “sotsiaalne” erakond on siis siiani saavutanud?!

Juss
8 aastat tagasi

Võiks ju olla ka mõni kohvikuõhtu kuhu iga inimene saab kohale tulla.

anna oma koha ära kuulajana
8 aastat tagasi

Eiki Nestor on arvestatav, keda VÕIKS kuulata. Ülejäänud – 3 on vastumeelsed mulle, 2 tühja juttu ajavad, 1 täiesti tundmatu.

Karuott
8 aastat tagasi

Halleluuja…

pole
8 aastat tagasi

te selle aruga osanud midagi peale hakata, ainult perverssusega tegelete

aris
8 aastat tagasi

Absoluutselt ei huvita!