Ridala volikogu võttis vastu Noarootsi pakkumuse

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Ridala volikogu

Ridala volikogu otsustas teisipäeval, et hakkab Noarootsiga ühinemist arutama. ARVO TARMULA

Ridala volikogu oli küll skeptiline, et Noarootsiga ühinemisest asja saab, aga võttis siiski vastu nende pakkumuse alustada ühinemise konsultatsioone.

Noarootsi ja Ridala ei saa ühineda, sest neil ei ole ühist maismaapiiri. Ridala volikogu esimehe Toomas Vallimäe sõnul taotleb Noarootsi eristaatust, et ta oleks justkui maismaasaar. 

Olev Peetris eristaatuse saamist ei uskunud, aga ta arvas, et hea tahte märgina võiks läbi rääkida. Peetrise arvsamust toetas ka vallavanem Toomas Schmidt, kelle teada Noarootsile eristaatust ei tehta.

Volikogu kõik 13 kohal olnud liiget olid selle poolt, et Noarootsi ettepanek vastu võtta.

Ettepaneku alustada konsultatsioone tegi Noarootsi läinud aasta lõpus ka Haapsalu linnale, kuid Haapsalu volikogu ei ole otsust veel langetanud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tubli
8 aastat tagasi

Jälle tehakse justkui midagi lihtsalt kohustusest. “Ega keegi ei usu sellesse niikuinii, kuid panustame oma aega ja energiat ikka”. Liitke kõik vallad Läänemaal ja korras. https://vambalver.wordpress.com/2016/02/04/vallad-anno-2020/.

Vallad anno 2020 | Haapalust
8 aastat tagasi

[…] võis lugeda veebist uudist selle kohta, et Ridala volikogu otsustas hakata analüüsima Noarootsi vallaga liitumisega […]

Karuott
8 aastat tagasi

jumal jumal…

ka
8 aastat tagasi

Saudi Araabiale tasuks ettepanek teha