Läänemaa lauatennisemeistrid on Karin Talving ja Aaro Õismets

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

lauatennus Naisüksik

Janely Vestli (vasakult), Karin Talving ja Karin Saviots. Foto: Eduard Bork

Pühapäeval tulid Haapsalu Wiedemanni spordihoonesse maakonna lauatennisemeistreid selgitama mängijad Hanilast, Ridalast, Nõvalt, Lääne-Nigulast ja Haapsalust. Juba harjumuspäraseks saanud meeste finaalis kohtusid Aaro Õismets ja Toomas Vestli. Võitis Aaro 3:1. Mängus kolmandale kohale alistas Dirk Schöbe 3:0 Mihkel Puhmi. Naistest võitis esikoha Karin Talving, järgnesid Janely Vestli ja Karin Saviots.

Paremad kadetid oli Kerli Ristikivi ja Kaaro Saatmäe, paremad minikadetid Katrina Talving ja Keiro Ristikivi, kõige noorematest (2005) olid teistest ees Trinity Õismets ja Joonas Vestli.

Kõikide paarismängude finaalides jätkus põnevust lõpuni. Õismets-Vestli alistasid 3:1 paari Dirk Schöbe-Heikki Sool. Kolmanda koha mängus said Eduard Brok ja Jaanus Saviots jagu 3:0 noortest Kaaro Saatmäe – Allex Rummel. Naiste paaridest võitsid esikoha Janely Vestli – Karin Saviots, teiseks jäis Karin ja Katrina Talving ning kolmandaks Maria Võrklaev – Trinity Õismets.

Segapaaride finaalis kordasid eelmise aasta võitu Karin Talving-Aaro Õismets, kes võitsid finaalis 3:1 Janely ja Toomas Vestli 3:1. Kolmanda koha mängus olid Katrina Talving-Dirk Schöbe 3:2 võidukad Maria Võrklaev-Heikki Sool üle.

Lauatennise meeskond kindel liider

Tallinnas alanud Eesti võistkondlike lauatennise meistrivõistluste I liiga teises ringis alistas Haapsalu LTK meeskond 4:0 Lauatennisekeskus/Chuu, Haiba SK ja Suure-Jaani LTK ning 4:1 Pärnu-Jaagupi. Enne kolme viimast mängu (peetakse 26.märtsil) on kindel liider Haapsalu LTK 22 punktiga, järgnevad võrdselt 20 punktiga Pärnu LTK ja Viljandi LTK.

Viimasel mängupäeval kohtuvad liidrid omavahel. Otse ilma ülemineku mängudeta pääseb kõrgliigasse võitja ja selleks on meil vaja kolmest mängust võita kaks. Senini pole meie meeskond kaotusekibedust tunda saanud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments