Tartumaal hukkus liinibussi ja sõiduauto kokkupõrkes sõiduauto juht

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Politseilogo

Tartumaal Alatskivi vallas juhtus laupäeva hommikul raske liiklusõnnetus, kus liinibussi ja sõiduauto kokkupõrke tagajärjel hukkus sõiduauto juht, teatas Postimehe võrguväljaanne.

Laupkokkupõrkes osalesid Gobusi liinibuss ja sõiduauto Opel, mille juht hukkus. Vigastatuid oli pealtnägijate sõnul kolm. Haiglasse viidi ka sõiduauto kaasreisija.

Lõuna prefektuuri valvepressiesindaja ütles Postimehele, et piirkonnas on palju liiklusõnnetusi.

Ka reedel juhtus Eestis mitu rasket liiklusõnnetust, kolmes liiklusõnnetuses sai viga 16 inimest.

Päeva ohvriterohkeim õnnetus juhtus 42 minutit pärast südaööd Ida-Virumaal Jõhvi vallas Jõhvi-Tartu-Valga maantee 8. kilomeetril, kui 58aastane Edmunds sõitis Lux Expressi Riia-Peterburi liinibussiga kraavi. Kiirabi viis Ida-Viru keskhaiglasse 12 inimest, kahe vigastused olid rasked. Õnnetuse hetkel oli bussis 26 reisijat ja kaks bussijuhti. Bussi sõidumeeriku andmeil on esialgu teada, et bussi sõidukiirus jäi lubatu piiresse. Samuti oli roolis olnud mees kaine. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud selguvad kriminaalmenetluse käigus.

Maanteeamet hoiatab, et varahommikul on sõiduolud riigiteedel muutlikud, temperatuurid on plusspoolel, kuid kohati esineb libedust ja eriti ettevaatlik tuleb olla metsavahelistel teelõikudel.

Maanteeamet soovitab talvistes oludes möödasõite vältida. Muutlike ilmaolude korral tuleb olla eriti ettevaatlik, sest ka lühikese distantsi vältel võivad teeolud suuresti muutuda.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments