Kaitseliitlased toovad oma väärtuslikud meened näitusele

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Mehis-Born-arvo-tarmula-2-475x316

Lääne maleva pealiku Mehis Borni kabinetis on palju malevale kingitud meeneid, kas mõni neist ka näitusele jõuab, selgub reedel. ARVO TARMULA

Kaitseliidu Lääne malev avab sel reedel Läänemaa keskraamatukogus näituse maleva liikmete kogutud huvitavatest ja väärtuslikest esemetest.

„Seal on Lääne maleva liikmete kogutud, võidetud, saadud ja talletatud esemeid,” ütles maleva teavituspealik Heiki Magnus. „Karikad, autasud, eestiaegsed esemed, uue aja omad, mis juba on unustusse vajunud.”

Täpsemalt selgub reede hommikul, kui eksponaadid kohale tuuakse ja neid välja panema hakatakse.  

Näitus on pühednatud Tartu rahule ja vabariigi aastapäevale. Magnus lootis, et sellest näitusest saab samasugune rändnäitus kui sai Vabadussõja ausamba ajalugu tutvustavast näitusest. See on praegu üleval üheksandas kohas, Nõva raamatukogus.

„Kui raaamtukogud on muidugi huvitatud,” sõnas Magnus ja lisas, et kaitseliitlaste kogudest moodustatud näitusel on ka väga hinnalisi esemeid ja need peavad olema turvatud

Haapsalu näitus avatakse reedel kl 16 Lääne maakonna keskraamatukogus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Hea idee
8 aastat tagasi

Väärt idee ajastus õige. Edu tegijatele !

KAS IKKA ?
8 aastat tagasi

Reedel peaks olema koosolek, või on juba näituse avamine ?