Tallinna Linnateater tuleb Haapsallu „Lantimiskunstnikega”

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

LINNATEATER LANTIMISKUNSTNIKUD

Hetk lavastusest. TALLINNA LINNATEATER

Tallinna Linnateater mängib 2. märtsil kell 19 Haapsalu kultuurikeskuses etendust „Lantimiskunstnikud”.

Tükis teevad kaasa noorema põlve näitlejad, kes enamasti ülihästi tuntud filmidest ja teleekraanilt: Liis Lass, Maiken Schmidt, Kaspar Velberg, Henrik Kalmet, Mart Toome, Priit Pius ja Märt Pius.

Näidendi autorid ja lavastajad on Paavo Piik ja Diana Leesalu.

Eelkõige nooremale publikule mõeldud lavastus käsitleb noore ja moodsa tallinlase seksuaalkäitumist. Autor ja lavastaja Paavo Piik on öelnud, et näidendit võib mingis mõttes pidada eneseabiõpikuks meestele, kuidas naisi ära rääkida. Kui Piik üritas seda raamatukogust laenata, siis olid järjekorrad väga pikad. See tekitaski lavastajas huvi, et mis sellega on.

Etenduse pilet maksab 21 eurot ja 50 senti.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
hmm
8 aastat tagasi

Ei saa vist võtta seda, kui kaks lauljat võtavad mingid tuttavad rahvalikud laulud ja harjutavad neid paar korda, ja võrrelda näitlejate poolt näidendi õppimiseks ja tuunimiseks tehtud tööga. Aga vastus küsimusele, et jah, noorem publik on nii rahakas, sest etendus on välja müüdud.

imestaja
8 aastat tagasi

NO MIS PILETIHIND SEE VEEL ON. Kas tõesti on noorem publik nii rahakas et selline hind piletil. Ei suuda ära imetada. Tuntud -teatud headuses Peebo-Zaharovi ja Toome -Listra konserdipiletidki ei maksnud nii palju. Aga v.o. siis tõesti see nn. eneseabi õpik naiste ärarääkimiseks on nii hinnaline. Aga eks ÄRI ON ÄRI: