Lääne Elu paberleht teisipäeval, 19. jaanuaril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

lel1901001

Läänemaa haigla rasked valikud

Umbes 3,6 miljoni euroga, mida lubab haigekassa Läänemaa haiglale selleks aastaks, peaks haigla kaotama kaks-kolm arsti töökoha või sulgema haigla 1,5 kuuks. Läänemaa haigla peaarst Tõnis Siir ütles, et haigla otsib lahendusi, kuidas järjekordse kärpega võimalikult valutult toime tulla.

Valida halva ja halvema vahel

Kolumnist Aidi Vallik kirjutab Indias vangis olevatele Eesti laevakaitsjatele mõeldes, et võib-olla on nüüd koht, kus peab otsustama, kas enda otsekui süüditunnistamisega kaotada osa oma eneseväärikusest, ja saada selle hinnaga ikkagi koju ära, või jääda Indiasse oma tõde ja õigust taga nõudma veel ei tea kui määramatuks ajaks.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
väga hea küsimus
8 aastat tagasi

PERHiga liitumise juures oli ainult positiivse pildi maalimine tõesti väga hoogne. Huvitav, kuidas Eestis ikka nö. rahva arvamused alati täide lähevad. Iga suurema muutuse juures kõlanud skeptikute ütlused täituvad sisuliselt 1 aasta jooksul. Võiks täitsa kihla hakata vedama, kui kiiresti. Samas tekib mõte- äkki võtaks vahel seda rahva arvamust kuulda, et järjekordseid ämbreid natuke vähem oleks või need väiksemad oleks. On strateegilise mõtlemise küsimus- kas me arutame asju sellest otsast, et oi rahvaarv väheneb hakkab kibekiiresti vähendama erinevaid teenuseid, sulgema apteeke ja bussiliine. Tulemusena suureneb inimeste väljavool veelgi. Või võtame konkreetselt eesmärgiks inimestele paremate (JA SEE EI TÄHENDA VÄHEMATE JA… Loe rohkem »

Karuott
8 aastat tagasi

valida saab kiire ja piinarikka surma vahel..hinnakiri on haigekassas kinnitamisel…

...
8 aastat tagasi

Sukles, kas selleks me PERH-i siis nii väga tahtsimegi, et oma inimesed kaotaksid töökohad?

Hillar
8 aastat tagasi
Reply to  ...

keegi on õigel teel………….

jah
8 aastat tagasi

likvideerime haigla ja teeme velskripunkti asemele, kiirabi ju lausa velskrid, tee suu lahti ja ütle aaaaaaaaaaaaa, saaks ka KOV-i 16 aastane hakkama

gr
8 aastat tagasi

PERH-iga liitudes pidi ju lausa õnn õuele tulema ja arstiabi paranema…