Homme esitlevad Kate ja Ilona Haapsalu raudteejaamas oma uut plaati

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

kate & ilona Kate & Ilona. Foto: Facebook (KATE & ILONA AASVERE PLAADIESITLUSKONTSERDID)

Homme, 14. jaanuaril kell 19 esitlevad Ilona Aasvere ja Katrin Mandel Haapsalu vaksalis oma uut plaati.

Küllap mäletab kaunimast eestikeelsest muusikast lugu pidav melomaan Ilona Aasvere kordumatult õhulist häält Folkmilli hiilgeaegadest ("Käib salapidi öö"). Katrin Mandel ehk Kate meenub samuti omapärase tämbri ja esitusmaneeri tõttu, olgu siis Aivar Joonase vägevaid lugusid interpreteerimas või Lauri Saatpaluga meie estraadiklassikas sorimas.

"Nüüd, mil on kogunenud nii elukogemust kui uusi laule, oleks rõõm neid Teiega jagada. Mõnedki värsketest lugudest on üsna isiklikud, aga kuna inimeste saatused on tihtipeale üsna sarnased, siis leidub siin paljudele äratundmist. Liigutavad nad aga kahtlemata kõiki, kel süda õige koha peal," teatasid lauljatarid.

Kate on uued lood kirjutanud ise, Ilonal on õnn omada laululoojast õde (Anneli Aken), kes Eestist eemal olles ometi (või just seetõttu) oma tekstides naelapead tabab. Nostalgikud pettuma ei pea – küllap kostab lavalt pisut ka "vana hõbedat".

14.01.2016 Haapsalu Vaksal, Haapsalu 19.00

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Karuott
8 aastat tagasi

seal Käsu Taavi parmude kusehaisu sees???thank you…

nostalgik
8 aastat tagasi

kas plaadi nimi on taastame haapsalu raudtee

toomas
8 aastat tagasi

Homme, 14. jaanuaril kell 10
14.01.2016 Haapsalu Vaksal, Haapsalu 19.00

kumb aeg siis õige on?