Vene laat Haapsalus muudab bussiliiklust

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Lihula buss (2)

Laupäeval on kell 08.10-15.45 suletud bussiliiklusele Karja tänav, sest toimub vene laat.
Peatused Ehte, Lossiplats, Karja ja Okase muuseum on suletud. Lossiplatsi peatuse väljumised on suunatud Kalda peatusesse, Ehte peatuse väljumised Suur-Lossi tänaval maja nr 13 juures asuvasse ajutisse peatusesse ning Karja ja Okase muuseumi peatuste väljumised Mihkli tänaval maja nr 3 juures asuvasse ajutisse peatusesse. Lääne maakonna avalike bussiliinide liiklus on korraldatud alljärgnevalt:

  1. Linnaliin nr 1 Lossiplats – Rohuküla sõidab alates väljumisest kell 9.00 Lossiplatsist kuni väljumiseni kell 14.15 Rohukülast marsruudil Posti – Karja – Kalda – Mihkli – Posti. Buss ei läbi peatuseid Lossiplats ja Okase muuseum. Ajutised peatused asuvad Kalda tänaval maja nr 3 ja Mihkli tänaval maja nr 3 juures.
  2. Linnaliin nr 2 Holmi – Uuemõisa sõidab alates väljumisest kell 8.40 Holmilt kuni väljumiseni kell 15.00 Holmilt marsruudil Suur-Lossi – Lahe – Mihkli – Posti. Buss ei läbi peatuseid Ehte, Karja ja Okase muuseum. Ajutised peatused asuvad Suur-Lossi tänaval maja nr 13 ja Mihkli tänaval maja nr 3 juures.
  3. Linnaliin nr 3 Suur-Lossi – Ragn-Sells sõidab alates väljumisest kell 9.05 Suur-Lossist kuni väljumiseni kell 15.25 Suur-Lossist marsruudil Suur-Lossi – Lahe – Mihkli – Posti. Buss ei läbi peatuseid Karja ja Okase muuseum. Ajutine peatus asub Mihkli tänaval maja nr 3 juures.
  4. Maakonnaliinid nr 22 Haapsalu – Risti – Kuijõe ja nr 36 Haapsalu – Taebla – Linnamäe/Palivere sõidavad alates kell 8.10 kuni kell 15.45 marsruudil Posti – Karja – Kalda – Mihkli – Posti. Bussid ei läbi Lossiplatsi peatust. Ajutine peatus asub Kalda tänaval maja nr 3 juures.

Lääne maavalitsus palub reisijatel olla tähelepanelikud ja jälgida peatustes olevaid teavitusi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Küsimus
8 aastat tagasi

Olen Ottiga sama meelt – miks ei võiks see laat olla tõesti kunagisel turuplatsil kuuse juures. Tallinnas peetakse samuti turgu Raekoja platsil ja see on väga vahva. Samuti võiks turg olla pikemat aega, kolm tunnikest on ikka väga vähe. Praegu jääb mulje, et seda tehakse lihtsalt linnukese pärast ja annab terveks aastaks linnapeale võimaluse seda leelotada.

poolik uudis
8 aastat tagasi

Suletud ainult bussiliiklusele või?

ott
8 aastat tagasi

Seda laata võiks pidada suure kuuse all. Ei ole seal sopane ning esinemiskoht võiks olla reklaamtahvlite juures kõnniteel, mis kõrgemal platsist.