Nädalavahetusel saab Iloni Imedemaal koolivaheajale toreda punkti panna

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Iloni Imedemaa

Iloni Imedemaa kutsub pühapäeval peresid Pillipühapäevale. Külas on Haapsalust pärit muusik Arno Suislep.

Talvise koolivaheaja viimasel päeval, 10. jaanuaril on külas improvisatsiooniline kollektiiv “Kõlakeha”. Lapsed saavad ise pille meisterdada ning lugusid kuulata ja luua. Temaatilisi tegevusi jagub Iloni Imedemaale juba laupäevalgi, kui Haapsalus toimub Vene Laat.

Iloni Imedemaa juhataja Anne Andrejevi sõnul on Pillipühapäev esimene uuest peredele mõeldud sündmustesarjast . „Kuna järgmine aasta on kuulutatud merekultuuriaastaks, siis Iloni Imedemaa soovib seda tähistada sündmuste sarjaga „Loovuse lainel“. See toimub kord kuus,“ selgitas Andrejev.

„Kutsume esinema, meisterdama ja lugusid merest või lapsepõlvest pajatama nii tuntuid inimesi, kollektiive kui ka meie kohalikke perekondi," ütles Andrejev.

Sündmuste sarja eesmärk on tähistada mere-kultuuriaastat, tutvustada erinevaid ameteid, õpetada uusi ja vanu mänge, kuulda lugusid merest, kodukohast ning saada häid ideid lastega tegelemiseks ja uuteks hobideks.

Sündmust toeatavad Haapsalu linn ja Eesti Kultuurkapital.
Sissepääs muuseumipiletiga.
Piletid on ka eelmüügis Iloni Imedemaa kassas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments