LOETUIMAD LOOD 2015. Oru kool otsib politsei abiga paraadplatsi rüvetajat

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Avaldame 2015. aastal Lääne Elu veebis enim loetud uudis- ja arvamuslood.

 

4. september 2015

oru_peenis12

Foto: Arvo Tarmula

 

Oru kooli peasissekäigu ette asfaltplatsile on kellegi kuri käsi teinud kaks joonistust, mis meenutavad fallost.

Oru kooli direktor Andres Kampmann ütles, et kool pöördus politseisse, et leida rõveda teo autor. Kuna kujutised pole mitte lihtsalt asfaldile joonistatud, vaid söövitatud, ilmselt on joonis bensiini või mõne muu kergesti süttiva ainega üle valatud ja põlema pandud, siis on neist vabaneda väga keeruline. Üle värvida ei ole võimalik, samuti pole võimalik kustutada. Ainus võimalus oleks asfalt üles freesida ja uuesti plats korda teha.

Kampmann avastas sodimise augusti lõpus, kui tööle tuli. Katsed sodimist survepesuri ja keemiliste vahenditega eemaldada ei kandnud vilja.

TÄIENDATUD: Andres Kampmanni sõnul on paraadplats nüüdseks korras ja teo tegija politseil teada.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Viki
8 aastat tagasi

Ja miks siis teo toimepanijat avalikkuse eest varjatakse?

Ärni
8 aastat tagasi

Huvitav miks siis kui eesti võimueiit seda sama mis seal asfaldil on eesti rahvale paneb, siis kõik õnnelikud on. ? Huvitav miks siis keegi politseid ei kutsu ? Kõik on õnnelikud sest meil on demokraatia. Kõik saavad korraga.