Uue aasta alguses tuleb 18 kraadi külma

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Lugejate talvepildid Agur Paesüld 2

Ilm läheb külmaks. Foto: Agur Paesüld

Uue aasta algus toob nädalavahetusel kohati kuni 18 külmakraadi, pühapäeval läheb aga õhutemperatuur veidi pehmemaks.

Reede öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib vähest lund sadada. Puhub kagu- ja idatuul 3-10 m/s. Külma on 7-12, kohati 15 kraadi, rannikul kuni 3 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm, kohati võib vähest lund sadada. Puhub kagu- ja idatuul 3-10, rannikul puhanguti 14 m/s. Külma on 6-11, rannikul kohati 3 kraadi.

Laupäeva öösel on vähese pilvisusega sademeteta ilm. Puhub kagu- ja idatuul 3-10, saartel puhanguti 13 m/s. Külma on 12-18, rannikul kohati 6 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja õhtupoolikul sajab kohati vähest lund. Puhub kirde- ja põhjatuul 3-8 m/s. Külma on 6-12, rannikul kohati 3 kraadi.

Pühapäeva öösel on pilves ilm ja sajab lund. Puhub loode- ja põhjatuul 3-10 m/s. Külma on 6-13 kraadi, hommikuks õhutemperatuur tõuseb. Päeval on pilves ilm ja sajab lund. Tuul pöördub lõunasse ja puhub 5-10, puhanguti 14 m/s. Külma on 3-8 kraadi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Triibik.
8 aastat tagasi

Ega talv taeva ei jàà. Kùll aga ei pruugi see meeldida Haapsalu esimesele moslemi perele,kes tàna siia Tamme tànavale jòudis.