LOETUIMAD LOOD 2015. Haapsalu Aptekis oli jõhker kaklus

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Avaldame 2015. aastal Lääne Elu veebis enim loetud uudis- ja arvamuslood.

 

13. september 2015

APTEKÖöklubi Aptek. Foto: Markus Sein

 

Ööklubis Haapsalu Aptek oli reede õhtul vastu laupäeva jõhker kaklus, kus üks lööjaist kandis haakristiga T-särki.

Haapsalu politseijuht Andrei Taratuhin ütles, et Aptekis oli tavaline kõrtsikaklus. Taratuhini sõnul lendas üks inimene läbi klaaside ja vajas haiglas õmblemist. Taratuhin ütles, et politsei tegeles juhtunuga terve laupäeva.

Taratuhini sõnul oli vähemalt ühel kakluses osalenul riietel natsisümboolika. Politsei jagab täpsemat infot esmaspäeval.

Lääne Elule teadaolevalt puhkes kaklus enne kella kolme laupäeva hommikul. Pidu oli Aptekis veel täies hoos. Üks kakluses osalenu kandis T-särki, millel oli rinnal haakrist. Tõenäoliselt puhkes lööming mingil argisel põhjusel.

Üks kakluses osalenu lendas läbi klaaside kappi. Klaasikillud põhjustasid tõsise vigastuse kaelal, noormees viidi Tallinna haiglasse, kuid praegu peaks tervis olema juba parem.

Haakristiga noormees pääses kõrtsist minema. Pidu sai pärast kaklust läbi, varem kui Aptekis kombeks.

Reedel algasid Haapsalus nostalgiapäevad, kus liikus arvukalt nõukogude sümboolikat kandvaid inimesi. Võib-olla oli haakristiga särgi omanik samuti nostalgiapäevadele tulnud pidutseja. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments