EKRE avaldab Haapsalus meelt valitsuse immigratsioonipoliitika vastu

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

CWqWdGVWwAA6mxb

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) Läänemaa osakond korraldab pühapäeva pärastlõunal Haapsalus meeleavalduse, et protesteerida valitsuse immigratsioonipoliitika ja MTÜ Pagula vastu.

Valitsuse immigratsioonipoliitika ja pagulaste vastuvõtmist korraldava MTÜ Pagula tegevuse vastu suunatud meeleavaldus algab kell 13 Haapsalu kesklinna parklas. Sõna saavad erakonna esimees Mart Helme ja tema abikaasa Monika Helme, Saue endine linnapea ja nüüdne riigikogulane Henn Põlluaas, erakonna Saaremaa ringkonna esinaine Maria Kaljuste ning Läänemaa ringkonna esimees Hardi Rehkalt. Sõna võtab ka MTÜ Põliseestlased üks asutajaid, Vabaerakonda kuuluv Georg Kirsberg.

Monika Helme sõnul tingis meeleavalduse MTÜ Pagula, kes enda tegevusega edendab immigrantide sissetoomist Haapsallu, kuigi kohalik omavalitsus on selle vastu. "Selja taga smugeldamine ja sahkerdamine pole kohalikele inimestele meelt mööda," ütles Monika Helme.

Tema sõnul kavatsetakse üritus läbi viia rahumeelselt erakonna advendikampaania raames ning jõulurahu häirimata.

Üritusel pakutakse kuuma teed ja kommi. Pärast meeleavaldust toimub Taksi pubis kõnekoosolek, kus on võimalik kohtuda riigikogu konservatiivide fraktsiooni liikmetega.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tont.
8 aastat tagasi

Ajal,kus suletakse koole ja pààstekomandosid ning eluaeg tööd teinud pàrismaalane peab 300 eurise pensioniga hakkama saama, ei soovi kindlasti enamik moslemeid ùlal pidama hakata. Ja tulema ning oma òigusi nòudma jààvad nad aegade lòpuni, kui me vaikides sellega nòustume.Vaadates,kuidas osa neist teistes riikides ùlal peab,tòuseb kahjuks ka meil kuritegevus.

Diane
8 aastat tagasi

Lugupeetavad, see on ruunimärk, mis tähendab kaitset. Seda märki on kasutatud vanade talumajade KATUSEHARJADEL JA VÄRAVAPOSTIDEL. Võtke nüüd rahulikult.

Mati
8 aastat tagasi
Reply to  Diane

Vaevalt sellel kaitseruunil valge ring punasel taustal kellegi väravapostil või katuseharjal ripub, vähemalt tervel inimesel ilmselt mitte.

juss,+60+aastat+Haapsalu+elanik
8 aastat tagasi

Ja mil moel puutub asjasse Eesti Rahvusliku Sõltumatuse Grupi embleem, kui korraldajaks on EKRE?

Juss
8 aastat tagasi

Lausa kahju nendest kitsarinnalistest inimestest. Ei saa reisilegi minna igal pool need teisest rassist inimesed ju neil ees.

juss,+60+aastat+Haapsalu+elanik
8 aastat tagasi
Reply to  Juss

Kes pole kommude võimu all elanud, suu kinni!

j
8 aastat tagasi

Üks kole ja õudne asi, Haaapsalule häbiks.